Dženifer Lopez: Bila sam nesigurna u svoje pevačko umeće

Dženifer Lopez: Bila sam nesigurna u svoje pevačko umeće

Autor: | 03/10/2013

0

Dženifer Lopez priznala je da je bila nesigurna u svoje vokalne sposobnosti. Slavna pevačica ispričala je u razgovoru za britansko izdanje magazina "Cosmopolitan" da je tek kada je upoznala svog sada bivšeg supruga Marka Entonija, sa kojim ima petogodišnje blizance Maksimilijana i Em, shvatila da je za njenu uspešnu karijeru zaslužan njen talenat, a ne njen izgled.
- Najveća nesigurnost koju sam imala bilo je moje pevanje. Iako sam prodala 70 miliona ploča, osećala sam da nisam dobra u onome čime se bavim. Dok sam bila u braku sa Markom, on mi je pomogao da to prevaziđem. Govorio mi je: Ti si jedina koja usporava svoje sopstvene pevačke potencijale. Moraš da se opustiš - kaće Dženifer, te dodaje:
- Oduvek sam bila tako nesigurna. Onda sam malo po malo sazrela, i shvatila da ovo nije puka sreća. Ja nisam pogrešila, već sam naporno radila. I znam šta radim.
Četrdesetčetvorogodišnja zvezda rastala se od Marka u junu 2011. godine, a već dve godine je u srećnoj vezi sa 18 godina mlađim Kasperom Smartom.
- Veoma mi je važno da imam divnog partnera sa kojim mogu da koračam kroz život. Imam svoje visoke standarde u pogledu onoga što želim od partnera i kako želim da budem tretirana. Dosta toga unosim u vezu. Ne govorim o materijalnim stvarima, već o onome što mogu da ponudim kao osoba - ljubav i odanost i sve one stvari koje čine dobru vezu - ističe Dženifer.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još