Suzana Mančić: Cilj mi je da se vratim na staru kilažu

Suzana Mančić: Cilj mi je da se vratim na staru kilažu

Autor: | 10/03/2013

0


Voditeljka Suzana Mančić nedavno se vratila iz Atine gde je boravila zbog lošeg zdravstvenog stanja njenog emotivnog partnera Simeona Ocomokosa. Lepa dama provela je četiri dana u grčkoj prestonici, gde je negovala verenika koji je imao problem sa povišenim krvnim pritiskom, a po povratku u Beograd vratila se svakodnevnim obavezama.
- Svako ima pravo da bude bolestan, a da smo mi klasičan par koji stanuje na istoj adresi, za to se ne bi ni znalo, jer se takve stvari svakodnevno dešavaju - počinje priču za magazin "Hello!" atraktivna plavuša.
- Prethodnog vikenda trebalo je da učestvujem na "Sajmu venčanja", međutim, kada mi je Simeon javio da se razboleo, morala sam da odložim tu obavezu i hitno sam otputovala u Atinu gde je bio hospitalizovan. Mnogo se obradovao kad me je video i značilo mu je što sam bila uz njega. Pošto je on čovek dobrog zdravlja, brzo se oporavio pa sam mogla da se vratim kući - kaže Suzana.
Uskoro će ponovo otputovati kod svog partnera, a u međuvremenu će se posvetiti sebi jer je odlučna u nameri da smrša deset kilograma. Zbog toga je skoro mesec dana na specijalnom režimu ishrane i svakodnevno odlazi na vežbe.
- S godinama telo se polako menja i sve je teže održati idealnu težinu. U poslednje vreme sam se opustila i ugojila, a sada želim da skinem višak kilograma i da se vratim na svoju kilažu od pre sedam-osam godina - otkriva Mančićeva.
- Svakodnevno odlazim na vežbe koje se rade u specijalnim kapsulama sa infracrvenim svetlom, pod nadzorom stručnjaka. Posle treninga radi se istezanje, a potom se ide i saunu da bi učinak bio što bolji. Osim toga, vodim računa o ishrani, ali ništa preterano. I ranije sam se hranila zdravo, tako da nisam mnogo menjala navike, osim što sada imam pet obroka dnevno i izbegavam slatkiše, koje sam ranije često konzumirala.
Zahvaljujući novom načinu života Suzana je do sada izgubila tri kilograma, ali joj je najvažnije to što se oseća mnogo bolje.
- Do sada sam uglavnom praktikovala instant dijete koje nisu dobre za organizam. Međutim, ovog puta cilj mi je da postepeno mršavim i da za tri meseca postignem željeni rezultat. Već sada po garderobi primećujem da sam smršala, a dobijam i mnogo komplimenata od ljudi iz moje okoline. Pored toga, osećam se mnogo bolje i imam odličnu kondiciju, a primećujem i da mi je koža zategnutija - oduševljena je lepa plavuša čije se kćerke takođe zdravo hrane.
- Imam punu podršku i svog partnera i kćerki u nameri da smršam. Moja starija kćerka Teodora vodi računa da se zdravo hrani, dok se mlađa Natalija bavi manekenstvom pa i ona vodi računa o kilogramima. Ja se nadam da ću uz pomoć ove dijete uspeti da smršam i da će mi ponovo lepo stajati sve što obučem.
Osim što je posvećena svom izgledu, sprema se i za veliku turneju po Srbiji gde će nastaviti promociju prvog romana „Neukrotivo srce“ u kome je otkrila detalje iz svog života.
- Za nekoliko meseci moj roman već ima šest izdanja, što me je jako iznenadilo i zbog toga sam odlučila da organizujem promocije širom zemlje. Do sada sam knjigu predstavila Beograđanima, Novosađanima i Nišlijama i to su sve bila divna druženja. Međutim, u martu počinjem da obilazim i manje gradove i unapred se radujem druženju sa čitaocima - zaključuje Suzana.

Tekst: Life Content, Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin