Suzana Mančić: Nova šansa za ljubav

Suzana Mančić: Nova šansa za ljubav

Autor: | 03/10/2012

0

Jedna od najlepših dama na našim prostorima, voditeljka Suzana Mančić, koja se oprobala i u pevačkim i u glumačkim vodama, oduvek je vodila buran i sadržajan život. Iako je od tinejdžerskih dana zaokupljala pažnju mnogih muškaraca, njeno srce više od decenije čvrsto je „držao“ grčki biznismen Simeon Ocomokos, sa kojim je bila u skladnoj vezi. Međutim, prošlog meseca lepa plavuša je, na veliko iznenađenje javnosti, odlučila da okonča vezu sa dugogodišnjim izabranikom dok je boravila u njegovom domu u Atini, a posle nesuglasica koje su imali, uzela je stvari i vratila se u Srbiju pre nego što je planirala. Harizmatična dama ne želi da otkrije pojedinosti vezane za okončanje njihove veze, ali priznaje da razmišlja o tome da nekadašnjem vereniku pruži novu šansu za ljubav.
- Naš odnos je trenutno veoma osetljiv, a ja nisam sigurna da li bi trebalo da mu pružim novu šansu. Morao bi dobro da se potrudi da bi je zaslužio - počinje priču Mančićeva.
- Moja osećanja su podeljena. S jedne strane, želim da pružim šansu našoj ljubavi, ali, sa druge, nisam baš sigurna da je on čovek za mene. Čak su mi i moje kćerke Teodora i Natalija rekle da ne bi trebalo da se pomirim sa njim ukoliko ne dobijem izvinjenje. S obrizom na to da više nismo deca, za mene izvinjenje ne znači dobijanje sto jedne ruže - ističe nekadašnja voditeljka igre na sreću „Loto“.
Atraktivna plavuša priznaje da se posle raskida više puta čula sa doskorašnjim partnerom, ali i da su imali priliku da se vide. Uskoro ih očekuje novi susret kada će pokušati da izglade sve nesporazume.
- Mi smo civilizovani ljudi tako da razgovaramo. Od kada smo se razišli imali smo priliku da se jednom i vidimo i odemo zajedno na ručak, međutim, tada nisam od njega dobila izvinjenje koje sam očekivala - kaže Suzana, koja je pri čvrstom stavu da je do raskida došlo zbog greške grčkog biznismena.
- Da nisam sigurna da sam u pravu, ne bih ostala pri tako čvrstom stavu kada je reč o našem pomirenju - naglašava lepa dama.
Dok bude odlučivala da li će nekadašnjem izabraniku pružiti još jednu šansu, poznata voditeljka će se istovremeno pripremati i za promociju autobiografije pod nazivom „Neukrotivo srce“ čija se promocija očekuje 17. oktobra.
- Planiram da tim povodom napravim veliku promociju u renoviranom hotelu „Metropol“ gde će se okupiti mnogi moji prijatelji, ali i predstavnici sedme sile. Već smo osmislili veoma zanimljiv program i neizbežnu lutriju, kada će najsrećniji dobiti vredan dar od zlatare „Andrejević“. Mojim gostima ću osim knjige pokloniti i CD sa pesmama koje sam snimala prethodnih godina - otkriva atraktivna plavuša.
- Pošto je moj izdavač „Alnari“ knjiga će se prodavati u knjižarama „Vulkan“, a ono što me posebno raduje je što ću imati priliku da se družim sa čitaocima na "Sajmu knjiga". Tada planiram da potpisujem moj roman svim zainteresovanim ljudima i da malo popričam sa njima. Sigurna sam da će nam biti zanimljivo - zaključuje Suzana koja je u romanu opisala najinteresantnije pojedinosti iz njenog poslovnog i privatnog života.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti