Anđelka Prpić: Porodica uvek na prvom mestu

Anđelka Prpić: Porodica uvek na prvom mestu

Autor: | 03/07/2013

0


Zvezda serije "Žene sa Dedinja" Anđelka Prpić odbrojava dane do godišnjeg odmora i letnje pauze. Po gotovo tropskim temperaturama šarmantna glumica, rodom iz Požarevca, svakog dana snima nastavak popularne serije koja se emituje na „Prvoj" televiziji. Od ranih jutarnjih časova do duboko u noć popularna Čarna je na setu i nestrpljivo čeka da se vrati u svoj beogradski dom, svojoj porodici. Ponosna majka desetomesečnog Jakše, koga je dobila sa suprugom Dariom, ugostiteljem po zanimanju, uživa u svojoj najvažnijoj životnoj - roditeljskoj ulozi. Iako su joj poslovne obaveze zahtevne, uz dobru organizaciju uspeva da se u potpunosti posveti sinu, koji će u avgustu napuniti godinu dana, i suprugu Dariju, sa kojim je u novembru proslavila drugu godišnjicu braka.
Porodica Prpić nedavno se vratila sa kratkog odmora iz Firence, a pravi porodični godišnji odmor planiraju tokom leta.
- Svakako da ćemo otići negde na more makar na dve nedelje. Još nismo odabrali destinaciju - na početku razgovora za magazin „Hello!“ kaže simpatična glumica.
Osim svog glumačkog poziva Anđelka odnedavno uz supruga „savladava“ novi zajednički poslovni izazov. Ona i njen životni saputnik suvlasnici su laundž bara "Terasa“ na Kalemegdanskoj tvrđavi. O enterijeru i detaljima prostora pobrinula se lepša polovina bračnog para Prpić, a ceo ambijent odiše romantičnom notom.
- Ja sam tu da podržim muža u svemu što on planira i radi, i da mu, kad god je to moguće, praktično pomognem. Poslednjih dana sam na celodnevnim snimanjima, tako da se sa porodicom vidim tek predveče. Bez obzira na to koliko obaveza imamo, uveče se isključujemo od ostatka sveta i posvećujemo se sinu. To su sati rezervisani samo za nas. Upravo zbog tih, nama važnih trenutaka, lakše podnosimo sve obaveze koje nas van naša četiri zida čekaju. Svakako, i ovih dana, kada po ceo dan snimam, koristim svaki slobodan trenutak da sa Jakšom posetim Kalemegdan i naš bar koji se Jakši veoma sviđa jer je u blizini Zoološkog vrta - kroz osmeh govori talentovana glumica.
Anđelkin san je oduvek bila gluma, i onda kada se bavila voditeljskim poslom. I dok je bila u ulozi domaćina emisije „24 sati svadba“, znala je da je to samo privremeno rešenje, dok joj se ne ukaže prava prilika u svetu glume. Iako je lepa dvadesetdevetogodišnjakinja u medijsku žižu došla zahvaljujući televizijskoj roli, njena darovitost može da se vidi i u pozorištu, gde je ostvarila zapažene uloge. Srećna je što je lik Čarne koji igra u "Ženama sa Dedinja" osvojio brojnu publiku i što će joj na neki način obeležiti karijeru.
- Ovih dana užurbano snimamo nastavak serije, temperatura u Beogradu je nepodnošljiva, gotovo tropska, pa su svaka priprema kostima i šminkanje prava avantura. Pre neki dan sam na glavi imala kačket i naočare, i nosila sam trenerku, ali su me deca, kojima je serija „Žene s Dedinja“ draga, ipak prepoznala i tako zamaskiranu. Dozivali su me po imenu lika koji igram, na šta sam se već navikla. Dobro je kada glumac ima neku ulogu kojom osvaja široku publiku. Svi ostali glumački izazovi su onda samo dokaz koliko ste sposobni da igrate raznovrsne likove i žanrove - zaključuje Anđelka.

Piše: Jelena Vlahović
Foto: Mirko Tabašević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti