Anđelka Prpić: U potpunosti posvećena porodici

Anđelka Prpić: U potpunosti posvećena porodici

Autor: | 24/11/2013

0

Glumica Anđelka Prpić, koja je srca publike osvojila ulogom Čarne u seriji "Žene s Dedinja", sa suprugom Dariom upriličila je slavlje povodom krštenja njihovog sina Jakše, koji je u avgustu napunio godinu dana.

Svečani čin obavljen je u crkvi "Lazarica", na beogradskoj Zvezdari, a mališan je tokom verskog rituala bio veoma miran i veseo. U naručju kuma jednogodišnji dečak je s osmehom na licu zadovoljno pozirao fotografima, a ponosna majka se potrudila da taj veoma važan dan u životu njenog mezimca protekne besprekorno. Posle svečanog obreda gosti su bili pozvani u restoran, koji je vlasništvo Anđelkinog supruga, ugostitelja po profesiji.

Pošto je bivša voditeljka emisije "48 sati svadba" želela da atmosfera bude domaća, učestvovala je u pripremanju posluženja i torte koju je brižljivo dekorisala za sina. Posebno se pobrinula da muzika bude vesela i da njeni gosti imaju potpuni ugođaj.

- Želeli smo da ovaj dan bude obeležen na pravi način u Jakšinom životu. Drago nam je što su naši najbliži prijatelji i rođaci bili sa nama da podele našu neizmernu radost. Sin me je jako iznenadio jer je bio miran u crkvi, brzo se uklopio u svečanu atmosferu i sa velikom pažnjom i interesovanjem posmatrao je sve oko sebe. Mislim da mu je prijalo što je bio u centru pažnje, mada je već navikao da se moj i suprugov svet vrti oko njega. Inače, bake i deke, tetke i teče, uvek su tu za našu malu porodicu, tako da je ovo bio i njihov dan. Oni nam uvek pomažu, kad god imamo mnogo obaveza, tu su da pričuvaju Jakšu, ali bez izuzetka, Dario i ja smo tu da ga uspavamo i to je ritual koji se nikada ne preskače - kaže dvadesetdevetogodišnja glumica koja, kao i njen suprug, nije strog roditelj. Ipak, oboje vrlo odgovorno pristupaju najvažnijoj ulozi u životu.

- Dete ne dolazi na svet uz priručnik. Iako je naš sin mali, trudimo se da o svemu i uvek razgovaramo sa njim. Važno nam je da je nasmejan i da stalno oseća koliko je voljen, a da ne pređemo granicu kako ga ne bismo razmazili. Želimo da se na vreme socijalizuje i pripremi za polazak u vrtić - kaže lepa Požarevljanka, koja ističe da se u svemu dopunjuje sa suprugom.

- Dario i ja imamo fleksibilno radno vreme, što znači da često radimo non-stop, a to se posebno odnosi na mog muža. Na sreću, njegov posao je vezan za hedonizam, pa kada mu se pridružim na njegovom radnom mestu, za mene je to uživanje i izlazak. Moje obaveze su drugačije, ali kada završim sa snimanjima, imam sve vreme ovog sveta za našu porodicu - završava uvek raspoložena Anđelka.

Piše: Jelena Vlahović

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još