Srđan Predojević: Ostvarenje dečačkog sna kroz novi poslovni poduhvat

Srđan Predojević: Ostvarenje dečačkog sna kroz novi poslovni poduhvat

Autor: | 20/07/2013

0

Poznati novinar Srđan Predojević nedavno je ostvario dečački san kada je počeo da radi posao PR-a kompanije kontrole letenja "SMATSA" u okviru koje će biti zadužen za Vazduhoplovnu akademiju u Vršcu, na kojoj se obučavaju piloti, kao i za Akademiju za kotrolore leta, čije je sedište u Beogradu. Na ovaj način on je spojio svoje dve velike ljubavi, novinarstvo i vazduhoplovstvo. U novom poslu Predojević ima potpunu podršku nevenčane supruge Mirjane Lazarević, sa kojom ima četvorogodišnjeg sina Stefana i dvogodišnju kćerku Sofiju.
- Još kao dečak maštao sam da postanem pilot. Mališani, kada porastu, uglavnom žele da budu policajci, vatrogasci ili piloti, a ja sam bio u trećoj grupi. Pošto me je život kasnije odveo na drugu stranu, ovo mi je idealna prilika da na neki način ostvari svoj životni san i spojim lepo i korisno - govori za "Hello!" Srđan, koji ima zvanje kapetana.
- Novi posao ni na koji način neće uticati na moj angažman na televiziji "Pink". Trenutno sam na letnjoj pauzi, ali od jeseni ću nastaviti rad istim tempom kao do sada. Moja velika ljubav je i televizija, a sada imam priliku da se bavim onim što najviše volim, a to su novinarstvo i vazduhoplovstvo - objašnjava poznati urednik i ističe da ga posebno raduje što će svakodnevno biti u kontaktu sa kontrolorima leta.
Predojević je nedavno bio na promociji nove klase stranih studenata Vazduhoplovne akademije "SMATSA" u Vršcu i tom prilikom je i zvanično predstavljen kao novi portparol ove uspešne kompanije koja je zadužena za kontrolu leta u Srbiji, Crnoj Gori, delu Bosne i Hercegovine, kao i Jadranskog mora.
- Jedan od mojih prvih zadataka biće obaveštavanje javnosti o upisu nove klase pilota i kontrolora letenja u septembru - kaže Srđan koji je veoma uzbuđen zbog toga.
Do jeseni će redovno obavljati posao u novoj kompaniji, a posle kraće pauze vratiće se i na televiziju "Pink" kada će sa koleginicom Jasnom Joksimović ponovo buditi milionski auditorijum.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti