Danijela Buzurović: U mom domu caruju sreća i smeh

Danijela Buzurović: U mom domu caruju sreća i smeh

Autor: | 06/12/2013

0

Voditeljka i novinarka emisije "Ekskluziv" Danijela Buzurović nedavno se prvi put posle porođaja pojavila u javnosti, a u skladu sa svojom novom ulogom majke odlučila je da to bude promocija pelena "Pampers". Lepa dama tvrdi da se odlično snašla u svim poslovima oko njenog dvomesečnog sina Nestora, a da ni njen suprug, glumac Stefan Buzurović ne zaostaje za njom. Ponosni roditelji uživaju u svakom novom danu, a njihov dom je postao prelepo carstvo u kome vladaju smeh i radost.
- Pošto sam Nestora rodila u Ginekološkoj klinici "Narodni front", u kojoj postoji program pod nazivom "Bebi frendli", odlučila sam se da budem njegov deo. Tako je moja beba samo dva sata posle rođenja bila sa mnom u sobi, što je istovremeno za mene bio šok, ali i velika radost - otkriva Danijela.
- Medicinska sestra koja mi je donela dete samo mi je pokazala kako se prepovija i odmah sam sve poslove morala da radim sama. U početku je to za mene, kao i za svaku majku koja se prvi put porodila, bilo šokantno, ali sam nekoliko dana po izlasku iz porodilišta znala da radim sve poslove oko novorođenčeta, čemu su me naučile ostale mame u porodilištu - iskrena je atraktivna tridesetdvogodišnjakinja.
Danijela otkriva da su ona i njen suprug podelili sve kućne poslove i da odlično funkcionišu zajedno, a pošto je po prirodi štreber lako je organizovala svoj novi način života.
- Kada pored sebe imaš osobu koju voliš i sa kojom se odlično razumeš, ništa ti ne pada teško. Stefan i ja sve radimo zajedno i odlično funkcionišemo. Naravno, podelimo se, pa tako jedan od nas prepovija, a drugi hrani bebu pošto nemam dovoljno mleka tako da moramo da je dohranjujemo. Jedino što se ja još plašim da kupam našeg sina, jer mi se čini da ću ga ispustiti. Zato taj posao radi Nestor, dok ja asistiram i dodajem mu kupku i peškir - tvrdi gospođa Buzurović, kojoj veoma prijaju nova uloga i obaveze.
- To je naša beba koju volimo najviše na svetu, tako da ne postoji mogućnost da se iznerviramo kada plače ili kada noću neće da spava. Nestor je vrlo dobar dečak i javlja se samo kada mu nešto nedostaje, odnosno kada je potrebno da mu promenimo pelene ili kada je gladan. Sada ga malo muče grčevi, ali to je sve normalno za njegov uzrast. Obično je nasmejan kao i svi mi u kući, a nedavno je spavao noću punih sedam sati, što je za mene i Stefana bila velika nagrada.
Voditeljka "Prve" televizije tvrdi da joj se, kao i svakoj ženi, život potpuno promenio od kada je postala majka i otkriva da se ona i njen suprug trude da ne zapostavljaju sebe i svoje prijatelje.
- Čini mi se da na svaka dva sata kažem sebi: "Jao, pa ja sam sada mama". I taj osećaj mi je potpuno neverovatan. Uvek kada vidim moju bebu i shvatim da će me to malo biće, koje je poraslo u mom stomaku, uskoro zvati "mama", bivam očarana - iskrena je Danijela.
- Pošto sam po prirodi štreber, uspela sam da organizujem svoj život tako da koliko god mogu ne zapostavljam ni neke druge oblasti. Uvek se nađe neko od rodbine ko će da pričuva dete na dva sata kada Stefan i ja odemo u pozorište, na večeru sa prijateljima ili u šoping. Duže od toga ne ostavljam svog sina, jer postanem nervozna - objašnjava ona i otkriva kako je izgledao njen prvi izlazak.
- Kada je Nestor imao nepunih mesec dana, Stefan mi je jedne večeri rekao da moram da se spremim i da ćemo zajedno otići na koktel u Narodno pozorište. Bila sam u dilemi da li da se odvojim od sina, ali suprug me je naterao, rekavši da će doći njegova sestra da nam pričuva dete. Kada sam se spremila, čula sam zvono na vratima, ali ispred su bile moje dve dobre prijateljice. Tada mi je suprug rekao da je odlučio da mi priredi iznenađenje i da bi trebalo da izađem sa drugaricama, dok će on ostati sa bebom kod kuće. U tom trenutku bila sam srećna što ću videti svoje društvo, ali i tužna što se razdvajam od bebe. Prijateljice su me odvele u kafanu, gde smo nazdravile povodom toga što sam postala majka i odlično smo se provele mada sam se, naravno, posle sat i po vratila kući.
Popularna Beograđanka bez imalo muke skinula je višak kilograma posle porođaja.
- Kada je reč o višku kilograma, imala sam sreću da sam se u trudnoći ugojila svega devet kilograma, pa sam brzo smršala. Ostao mi je samo kilogram viška u predelu stomaka, što se ne vidi. Nadam se da ću do sledećeg leta izgubiti i taj mali višak i da ću sa velikim samopouzdanjem ponovo ići na plažu. Dobra stvar je poroditi se u septembru, jer do juna imaš dovoljno vremena da povratiš staru liniju - sa osmehom govori novinarka.
- Sada sam prvenstveno skoncentrisana na svoje dete, a na posao planiram da se vratim sledeće sezone - zaključuje ona.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti