Danijela i Stefan Buzurović: Nestor nam je došao kao iznenađenje

Danijela i Stefan Buzurović: Nestor nam je došao kao iznenađenje

Autor: | 06/10/2013

0


Novinarka “Prve" televizije Danijela Jankov i njen suprug, glumac i voditelj emisije „Tačno u 9“, Stefan Buzurović, nedavno su se ostvarili u roditeljskoj ulozi. Ponosna majka porodila se u Ginekološkoj klinici "Narodni front" i na svet donela dečaka Nestora, za koga su roditelji smislili ime još kada su počeli da se zabavljaju. Voditeljka emisije „Ekskluziv“ porodila se prirodnim putem i taj čin smatra najlepšim životnim iskustvom.
- Mališa nas je sve iznenadio, poranio je sedamnaest dana, ali to je bilo najlepše iznenađenje koje sam ikada doživela. Porođaj je prošao savršeno. Zahvaljujući svim zaposlenima u klinici „Narodni front“, koji su svojom ljubaznošću i profesionalizmom učinili da se osećam sigurno i smireno, sve je proteklo lako, uz priču i smeh, a onda je usledio najlepši momenat u životu, kada sam prvi put ugledala svog sina. Bio je modar i prelep - otkriva Danijela i nastavlja:
- Nestor i ja se odlično osećamo, a tata Stefan još bolje. Sada sve troje uživamo zajedno - tvrdi voditeljka.
Ponosna majka i njen mezimac napustili su porodilište tri dana nakon rođenja malog Nestora. Pošto je sve proteklo u najboljem redu, a beba je na rođenju dobila visoku ocenu nije bilo potrebe da se duže zadržavaju u bolnici. Po lepu voditeljku i njihovog mališana došao je ponosni otac, koji nije krio oduševljenje zbog rođenja svog prvenca. S druge strane, i osmeh na Danijelinom licu govorio je više od hiljadu reči. Srećni par uputio se ka svom stanu gde su već unapred pripremili sve što je potrebno za njihovog novog člana. Sigurno je da će Nestor biti miljenik čitave porodice, s obzirom na to da je prvo unuče i Danijelinim i Stefanovim roditeljima i svu su mu se neizmerno obradovali.
Zbog najznačajnije životne uloge, Danijela će narednih godinu dana napraviti pauzu u karijeri jer želi potpuno da se posveti majčinskim slatkim obavezama.
- Planiram da se posvetim detetu koliko god je to moguće, karijera može da sačeka godinu dana - rekla je ona u intervju za naš magazin koji je dala neposredno nakon odlaska na porodiljsko odsustvo u avgustu.
Inače, ljubavna priča između Danijele i Stefana umnogome podseća na scenario iz najlepših romantičnih komedija. Naime, ambiciozni glumac, koji ima i voditeljski angažman, bio je zaljubljen u svoju suprugu još od tinejdžerskih dana kada se atraktivna plavuša bavila manekenstvom. Njih dvoje upoznali su se tek desetak godina kasnije i to na "Prvoj" televiziji, gde oboje rade. Samo posle mesec dana veze, par je odlučio da se venča, a ubrzo su saznali i da će postati roditelji.
- Da mi se nije dogodila ovakva sudbinska ljubav, teško bih poverovala da neko pri čistoj svesti i zdravoj pameti može posle mesec dana veze da se venča, ali ja od prvog poljupca znam da je Stefan moja druga polovina. Tako da nismo imali razloga da čekamo - iskreno je rekla je bivša gospođica Jankov u nedavnom intervjuu za „Hello!“.
Dolaskom na svet njihovog sina Nestora ostvarili su svoj najveći san da se ostvare u ulozi roditelja i sada su se prepustili svakodnevnim radostima koje donosi roditeljstvo.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još