Dijana Janković: Suze radosnice na glamuroznom venčanju u Monte Karlu

Dijana Janković: Suze radosnice na glamuroznom venčanju u Monte Karlu

Autor: | 03/10/2013

0

Svoju ljubavnu bajku pevačica Dijana Janković i izabranik njenog srca, ugledni biznismen i IT stručnjak Danijel Rokvić, ozvaničili su na nalepši mogući način. Luksuzni hotel "Le Méridien Beach Plaza" u Monte Karlu Dijana i Danijel odabrali su kao idealno mesto za svoje glamurozno venčanje. Pre toga, zaljubljeni par zavetovao se na večnu ljubav i pred Bogom, u katoličkoj crkvi "St. Charles Parish". Na trodnevno svadbeno slavlje koje su organizovali u Monte Karlu, dvadesetpetogodišnja pevačka zvezda i ugledni poslovni čovek pozvali su oko sedamdeset zvanica koji su uživali u čarima glavnog grada kraljevine Monako.
- Sada, kada je prošlo već nekoliko dana od svadbenog slavlja, osećam se blagosloveno i imam utisak da je Danijelova i moja ljubav još jača i neraskidiva, zaista sam presrećna, još sam pod utiskom. Naročito jer se ta značajna svečanost dogodila u najluksuznijem gradu na svetu - započinje razgovor za magazin "Hello!" Dijana Janković.
Zahvaljujući savršenoj organizaciji, koju je poznata pevačica poverila svom stilisti Nemanji Ivaniševiću, mladenci su potpuno opušteno i sa velikom radošću dočekali dan kada su jedno drugome izgovorili sudbonosno "da". Poznati IT stručnjak zanemeo je od oduševljenja kada je ugledao svoju nevestu u raskošnoj venčanici, koja je napravljena u ateljeu poznatog dizajnera Karla Pignatelija u Milanu.
- Venčanje u crkvi bilo je toliko čarobno da, kada sam stigla do oltara, nisam mogla da zaustavim suze, bio je to najradosniji trenutak u mom životu. Koliko god da sam pokušavala da obuzdam emocije, nisam mogla da izdržim i zaplakala sam - iskrena je pevačica kojoj je kuma na venčanju bila glumica Barbara Petrović, dok je svedok njenom suprugu bio njegov prijatelj Srđan Milovanović. Mladenci se potrudili oko odabira venčanog prstenja, Daniel je odabrao burmu u boji roze zlata, dok se Dijana opredelila za prsten od belog zlata, optočen dijamantima.
Posle crkvene ceremonije venčanja, svi gosti su bili pozvani na koktel u hotelu "Le Méridien Beach Plaza", posle čega je usledio svadbeni ručak. Najbolji provod bio je na zabavi u klubu na hotelskoj plaži. Za muziku je bio zadužen akustični bend iz Beograda. Tom prilikom mlada je svoju otmenu venčanicu zamenila crnom "Herve Leger" haljinom koju je upotpunila lakovanim "Christian Louboutin" sandalama iste boje. Najsvečaniji deo večeri bilo je iznošenje svadbene torte koja je svojim izgledom oduševila prisutne zvanice, baš kao i iznenađenje koje je mladoženja priredio svojoj nevesti.
- Posebno iznenađenje bilo mi je to što je bend naučio da svira jednu moju pesmu, kao i specijalni poklon koji sam dobila od Danijela, reč je o luksuznom "Bulgari" nakitu, izrađenom od roze zlata sa dijamantima - iskrena je dvadesetpetogodišnja pevačica.
Raskošno svadbeno slavlje u Monte Karlu poznatog para potrajalo je kasnih večernjih časova.
- Presrećni smo jer smo imali venčanje kao iz bajke - kaže na kraju Dijana Janković koja do kraja godine planira da završi svoj dugo najavljivan album.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin