Dijana Janković: Sve spremno za sutrašnje raskošno venčanje u Monte Karlu

Dijana Janković: Sve spremno za sutrašnje raskošno venčanje u Monte Karlu

Autor: | 13/09/2013

0

Nakon spektakularnog venčanja Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića, u Monte Karlu će se sutra venčati i sestra Jelene Janković. Pevačica Dijana Janković zavetovaće se na vernost biznismenu i IT stručnjaku Danijelu Rokviću.
Njihovi gosti će o trošku mladenaca uživati u trodnevnom odmoru u tom mondenskom mestu, uz besplatan avionski prevoz, smeštaj i hranu.
Oni su preuzeli i još jedan trend poznatih parova, pa je tako svim gostima zabranjeno da fotografišu mladence i iznose detalje s venčanja. Dijani je ovo prvi brak, dok je njenom dve decenije starijem izabraniku ovo treći pokušaj da se skrasi pored jedne žene.
Oko 300 zvanica biće prevezeno redovnim linijama, ali i iznajmljenim avionima.
- Crkveno venčanje biće obavljeno u katedrali Svetog Šarla u Monaku, a zatim sledi građanska ceremonija u hotelu "Meridian beach plaza". Ispred njega će biti postavljen crveni tepih koji se koristi na filmskom festivalu u Kanu - kaže izvor.
Nevesta će nositi venčanicu ručne izrade koja je naručena u Italiji.
- U pitanju je model brenda visoke mode "Carlo Pignatelli". Haljina je specijalno rađena po meri. Naručena je u ateljeu poznatog dizajnera u Milanu. Izrađena je od najfinije čipke koja je optočena ručno vezenim perlicama. Venčanica nije bela, kao što se očekuje, već boje slonovače, a tu nijansu većina stručnjaka za venčanje postavlja kao novu belu. Haljinu upotpunjuje veo dugačak četiri metra. Reč je o kristalnom tilu na koji je ručno vezana čipka i perle u istom motivu kao na venčanici - kaže izvor.
Mlada pevačica i sestra teniserke Jelene Janković nije želela da potvrdi ova saznanja.
- Ne želimo da od svadbe pravimo javni događaj. Molim vas da poštujete našu želju da sve ostane u krugu onih koji će biti naši gosti i svedoci krunisanja jedne ljubavi - kaže Dijana i dodala:
- Najvažnije je da smo oboje presrećni jer se neizmerno volimo i uživamo u svakom zajedničkom trenutku. Jedva čekamo da krunišemo našu ljubav.

Autor: Life Content

Izvor: Blic, Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti