Stevan Anđelković: Glumu ne osećam, muzika je moj život

Stevan Anđelković: Glumu ne osećam, muzika je moj život

Autor: | 02/09/2014

0

Folk pevač Stevan Anđelković je sa koleginicom Tanjom Savić nedavno snimio duet „Kišno leto“. Zvezda „Granda“ nam otkriva da je prvobitna ideja bila da „ukrsti glas“ sa Milicom Todorović, partnerkom iz pank opere „Dom za vešanje“, ali je pevačica već imala nekoliko dueta u planu.
- Ovo kišno leto nije bilo inspiracija za pesmu, jer ona već dugo postoji - kroz smeh nam govori Stevan.
- Dugo sam tražio odgovarajućeg izvođača za duet, posle Milice pozvao sam Tanju, i to se ispostavilo kao dobitna kombinacija. Snimanje spota nam tek predstoji i to će biti do sada neviđen video-klip kod nas, jer će se snimati na neobičnoj lokaciji.
Osim na njegovim nastupima, publika je mladog Anđelkovića imala priliku da gleda i u operi „Dom za vešanje“, reditelja Emira Kusturice. Predstava je poslednji put izvedena prošle godine u Rusiji, pred 80.000 ljudi. Ipak, mladi Perhan iz Kustine opere kaže da u glumi ne pronalazi sebe.
- Nakon premijere u pariskoj operi Bastilja, dobijao sam mnoge pozitivne kritike, čak je i „Njujork tajms“ pisao o mojoj ulozi - priča nam Stevan.
- Muzika je moj život, pa samim tim i opera, ali glumu ne osećam, nije mi uopšte bliska. Za to je potrebno nešto drugo.
Ovo leto mlada zvezda „Granda“ proveo je uglavnom radeći u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Srbiji. Odmor nije ni planirao.
- Odmor za mene ne predstavlja odlazak na neku egzotičnu destinaciju - naglašava Anđelković.
- Kada ne radim, vreme posvećujem dragim ljudima i porodici, i to je za mene pravi odmor. Više od toga mi ne treba.

Izvor: Novosti

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti