Sanja Doležal: Dani tuge zbog odlaska voljenog čoveka

Sanja Doležal: Dani tuge zbog odlaska voljenog čoveka

Autor: | 14/05/2012

0

Popularna hrvatska muzička zvezda Sanja Doležal suočena je sa bolnom činjenicom da je ostala bez supruga, čoveka kojeg je neizmerno volela i koji joj je bio najbolji prijatelj. Njen muž Nenad Šarić preminuo je prošle nedelje u šezdeset petoj godini od posledica moždanog udara. Bubnjaru grupe „Novi fosili“ pozlilo je dva dana pre nego što je preminuo. U teškom stanju pronašla ga je komšinica na njihovom porodičnom imanju na reci Mrežnici, gde je pripremao proslavu svojoj supruzi za njen rođendan 9. maja. Članovi porodice su pokušavali da stupe sa njim u kontakt, ali kako nije odgovarao na njihove mnogobrojne telefonske pozive, pevačica je pozvala komšinicu da proveri zbog čega se ne javlja. Iako šokantna vest, pevačica se nadala da će sve biti u redu, ali i pored velikog napora osoblja bolnice u Karlovcu, njegovo srce nije izdržalo.
Mada je teško podnela gubitak osobe sa kojom je delila dobro i zlo poslednje dvadeset tri godine, od kojih su osamnaest proveli u braku, pevačica „Novih fosila“ skupila je snagu da se obrati javnosti i zamoli za poštovanje njene privatnosti u ovako teškim trenucima i da dozvole da se porodica u miru oprosti od Nenada.
- Moj najbolji prijatelj i životni partner nas je napustio. Prerano za mene i za našu decu. Nažalost, krvarenje u mozgu je od prvog trenutka bilo preobilno i izazvalo je strašne posledice. Zahvaljujem mnogobrojnim prijateljima i poznanicima koji nam šalju podršku i svoju ljubav. Zahvaljujem i lekarima karlovačke bolnice na svemu što su učinili. Kao vernica, molim braću i sestre da se mole za dušu mog supruga i snagu naše porodice. Medije molim da nas ostave kako bismo mogli u miru i tuzi da preživimo ove trenutke - napisala je Sanja u svom saopštenju za javnost.
Simpatična pevačica, koja se samo u malobrojnim situacijama mogla videti bez osmeha na licu, i Nenad zavoleli su se na prvi pogled. Njihov osamnaestogodišnji brak važio je za jedan od najskladnijih na hrvatskoj javnoj sceni. Uvek su isticali svoju veliku ljubav, kao i to da se najviše ponose svojom decom, osamnaestogodišnjim Lukom i petnaestogodišnjom Leom.
Četrdesetdevetogodišnja pevačica, koja je tokom nekoliko godina muzičke pauze radila kao televizijska voditeljka, najveću podršku je imala u svom životnom saputniku. Jedno drugom su se poveravali, prolazili su zajedno kroz uspehe i zajedničkim snagama su se borili sa problemima.
- Iako Nenad i ja dugo trajemo, nemam recept za dobar brak. Mislim da je važno da ljudi zrelo i odgovorno odluče da osnuju bračnu zajednicu. Kao i kod ostalih, i u mom braku ima lepih i manje lepih trenutaka, ali sam svakoga trenutka svesna da je moj suprug čovek s kojim sam odlučila da ostarim i sa kojim imam dvoje dece. Smatram da je razgovor, zdrava komunikacija jedini način da čovek uspešno funkcioniše u zajednici i društvu - izjavila je pre nekoliko meseci  Sanja za magazin „Hello!“.
I pored toga što se bori sa velikom tugom, Sanja nijednog trenutka nije zaboravila da je sada najteže njenoj deci. Sve vreme je uz njih i pokušava da im pruži utehu i motiv da svi zajedno nastave.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još