Sanja Doležal: Supruga i dalje tražim na bini

Sanja Doležal: Supruga i dalje tražim na bini

Autor: | 29/09/2014

0

"Novi fosili" će se 25. oktobra u Beogradu i 22. novembra u Novom Sadu oprostiti od domaće publike. Pevačica Sanja Doležal ne skriva da će koncerti i susreti sa srpskom publikom biti protkani emocijama. Njen suprug, bubnjar Nenad Šarić, koji je svirao u grupi je, nažalost, preminuo pa za nju koncerti imaju posebnu težinu.
- Tuga je uvek sa nama, isto kao i radost svirke. Teško je okrenuti se na bini i pogledom tražiti supruga s kojim sam doživela najlepše poslovne i privatne trenutke. Emocije su uvek jake, i to se trudimo da pokažemo i prenesemo kroz svoje pesme. Mnoge mi numere izmame suze na oči... Ipak, nakon što suze odu, osetim olakšanje - kaže Sanja.
Postoji anegdota da je na prvom nastupu u Beogradu na Tašmajdanu posle koncerta uskočila u bazen.
- Šta reći na to... mladost - ludost. Divno je biti mlad i imati osećaj da ti je celi svet na dlanu. Volela sam to razdoblje ludovanja! - kaže Sanja.
Pedesetjednogodišnja Zagrepčanka je tokom skladnog braka sa Nenadom rodila dvoje dece.
- Sin Luka ima 20 godina i upravo je upisao drugu godinu na matematičkom fakultetu u Zagrebu. Kćerka Lea ima 18, maturant je u klasičnoj gimnaziji, ali sanja o odlasku na džez akademiju u Austriji - kaže pevačica.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti