Milorad Čavić: Ljubav motiv za podvige

Milorad Čavić: Ljubav motiv za podvige

Autor: | 12/06/2012

0

Najuspešniji srpski plivač Milorad Čavić proslavio je dvadeset osmi rođendan i osvajanje zlatne medalja na nedavno završenom „Evropskom prvenstvu“ u Mađarskoj. Poznat kao neko ko svaki svoj uspeh slavi sa prijateljima iz Beograda, ni ovoga puta nije odstupio od tradicije. Sportista je okupio desetak prijatelja na jednom beogradskom splavu čiji je redovni posetilac kad god je u prestonici. Iako u javnosti nikada ne govori previše o privatnom životu, dolazak sa glumicom Milicom Milosavljević bio je dovoljan pokazatelj da njihova ljubav još traje. Na poznatom splavu par se sa prijateljima uz piće i odličnu muziku zabavljao do zore.
Plivač i šest godina mlađa glumica, koju je publika zapazila u spotu za pesmu „Misliću na tebe“, „Tropiko benda“, u kojem se pojavljuje pored Vuka Kostića, vezu su započeli prošlog leta. Od tada su često bili razdvojeni zbog Miloradovih takmičenja, ali kilometri nisu uticali na to da njihove emocije izblede. Razdvojenost je samo učvrstila njihov odnos, a kada su zajedno, jedno drugome su maksimalno posvećeni i nadoknađuju izgubljene trenutke. Da je posle raskida trogodišnje veze sa Ivanom ponovo srećan u ljubavi, uspešni sportista je otkrio tek zimus kada se prvi put pojavio u javnosti sa svojom izabranicom u „Zvezdara teatru“ na premijeri predstave „Kumovi“.
- Priznajem da sam u vezi, ali ne bih mnogo pričao o tome. Volim crnke, ali ide mi sa plavušama - našalio se tada Čavić.
Par će se uskoro ponovo razdvojiti jer Milorada očekuje naporni pripremni period za „Olimpijske igre“. Velika mu je želja da u Londonu osvoji medalju i pobedi svog najvećeg rivala Majkla Felpsa. Kada se bude ugasio plamen najvećeg sportskog takmičenja, najuspešniji srpski plivač u istoriji reći će „zbogom“ profesionalnom bavljenju sportom. Milorad je odlučio da „Olimpijske igre“ budu poslednje takmičenje na kojem će učestvovati. Tim povodom na nedavno završenom „Evropskom prvenstvu“ počelo je snimanje dokumentarnog filma.
- Smatram da sam posle devetnaest godina u plivanju postigao dosta u ovom sportu, a ukoliko bih osvojio još jednu olimpijsku medalju, okončao bih karijeru na najlepši mogući način. To je ono što me iz dana u dan motiviše i nadam se najboljem. U slučaju da ne uspem, život ide dalje. Majkl Džordan je jednom rekao „mogu da prihvatim neuspeh, ali ne i to da nisam pokušao“ - rekao je najbolji „delfin“ u Evropi.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti