Milorad Čavić: Ponovo zaljubljen

Milorad Čavić: Ponovo zaljubljen

Autor: | 04/10/2011

0

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić ponovo je zaljubljen. Posle raskida dvogodišnje veze sa odbojkašicom Ivanom Đerisilo, sportista je izvesno vreme proveo sam, ali od pre dva meseca njegovo srce je rezervisano samo za koleginicu Miroslavu Najdanovski. Par koji deli istu strast prema plivanju poznaje se godinama, a emocije među njima rođene su tek nedavno. Kada je doneo odluku da definitivno stavi tačku na turbulentnu vezu sa jednom od naših najlepših sportistkinja, Miroslava je kao prijateljica bila uz Milorada. To što su uplovili u romansu mnoge je iznenadilo, jer donedavno nijedno od njih dvoje nije otkrivalo da jedno prema drugome gaje simpatije, koje prevazilaze granicu prijateljstva. Otkako su se prvi put poljubili, par se gotovo i ne razdvaja. Miroslava je prenela svoje stvari u Čavićev stan na Dorćolu, a poslednjih nedelja često su viđani tokom šetnje po centru grada i po beogradskim restoranima. Tokom jedne popodnevne šetnje svratili su do „Mekdonaldsa“ na Novom Beogradu. Iako su bili na meti radoznalih posmatrača, svoju zaljubljenost nisu krili, pa su hranu delili iz istog poslužavnika, a i razmenili su nekoliko poljubaca. Do veze sa jednim od omiljenih srpskih sportista o Miroslavi se nije mnogo znalo, pa joj trenutno medijsko interesovanje za njen privatni život ne prija. Zbog toga svoju novu ljubav nije želela da komentariše.
- Neću da pričam o tome šta se piše po novinama. Milorad i ja se poznajemo dugi niz godina, iako već tri godine treniramo u različitim klubovima - bilo je sve što je Miroslava rekla, dok je plivač i u ovom slučaju ostao dosledan principu da o svojoj intimi ne priča javno.
Posle boravka u srpskoj prestonici, u koju se Čavić preselio iz Amerike, gde je rođen, sa novom, četiri godine mlađom devojkom, otputovao je u Italiju. Dvadesettrogodišnja Zrenjaninka već izvesno vreme nastupa za jedan tamošnji klub, dok je Milorad počeo da trenira sa italijanskim stručnjakom Andreem di Ninijem. Ono što je našem plivaču, koji je na poslednjem „Svetskom prvenstvu“ u Šangaju doživeo neuspeh, najbitnije je to što ga Miroslava u potpunosti razume i bodri, u želji da ponovo pobeđuje i postavlja rekorde, u čemu ga je na poslednjim takmičenjima sprečila operacija leđa, od koje se mesecima oporavljao.
Iako su mnogi očekivali da će se najbolji srpski plivač vratiti bivšoj devojci, jer su tokom zabavljanja često raskidali i mirili se, vezom sa Miroslavom je pokazao da to ne namerava. Posvetio se novoj izabranici sa kojom je srećan i zadovoljan.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin