Ivana i Dragan Mrđa srećni u iščekivanju prinove

Ivana i Dragan Mrđa srećni u iščekivanju prinove

Autor: | 13/06/2012

0

Uspešni fudbaler Dragan Mrđa koji trenutno igra za "Sion" i njegova supruga, pop pevačica Ivana Mrđa nedavno su saznali da će postati roditelji po drugi put i da je lepa Vojvođanka u trećem mesecu trudnoće. Osim ponosnih roditelja ovoj lepoj vesti najviše se obradovala njihova petogodišnja kćerka Srna, koja već dugo želi da dobije brata ili sestru. Srećni bračni par nedavno je uredio i raskošni stan u Novom Sadu, gde provode vreme uvek kada to obaveze dozvoljavaju poznatom sportisti i njegovoj lepšoj polovini. Od kada je saznala da je u drugom stanju, smeđokosa lepotica veći deo vremena provodi u Srbiji gde uživa u društvu kćerke, a njeni roditelji mogu da joj pomognu u svemu kada je to potrebno.
- Tačno je da sam u drugom stanju. Uskoro ulazim u četvrti mesec i jako smo srećni zbog lepih novosti u našoj porodici. Srna je takođe veoma uzbuđena što će krajem godine dobiti društvo. Ona će se radovati i bratu i sestri jer je divna i nesebična devojčica. Srećna sam što će ona imati brata ili sestru jer sam ja najviše vezana upravo za svog brata - kaže Ivana koja je na početku trudnoće tako da će tek tokom leta imati priliku da sazna pol bebe.
Poslednjih dana, fudbaler švajcarskog kluba boravi u svom domu u prestonici Vojvodine jer je na godišnjem odmoru. Iako je prošle godine imao problem sa povredama, poznati sportista je uspeo da prevaziđe sve zdravstvene smetnje i da se vrati na teren u punoj formi, a golovi koje je postigao  na kraju sezone bili su tema mnogih novinskih tekstova.
- Posle uspeha, Dragan je sada na zasluženom odmoru. Ponovo smo svi na okupu u Novom Sadu, što nam je najvažnije. Pošto moj suprug nema baš mnogo slobodnih dana tokom godine, uskoro planiramo da odemo na letovanje i trenutno biramo destinaciju za naše putovanje - objašnjava lepa dama koja je poslednjih godinu dana, koje je uglavnom provodila u Srbiji, iskoristila da završi master studije na Fakultetu tehničkih nauka, gde je svojevremeno diplomirala.
Posle letovanja sa suprugom otići će u Švajcarsku gde će provesti poslednje mesece trudnoće.
- Srna i ja planiramo da sa Draganom odemo u Sion. Ona tamo pohađa školicu u kojoj decu uče različitim aktivnostima, od stranih jezika do jahanja i plivanja. Krenula je i na časove baleta, ali primećujem da nije mnogo zainteresovana pa verujem da će uskoro prestati da ih pohađa, a nama je najvažnije da radi ono što je čini srećnom. Pošto uči engleski i nemački, svakodnevno nas obraduje nekom novom naučenom rečju - zaključuje Ivana koja sa porodicom uživa u ovom lepom životnom razdoblju. 

Piše: Ivana Nikolić
Foto: Mladen Sekulić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti