Nenad Jestrović: Radosne vesti o proširenju porodice

Nenad Jestrović: Radosne vesti o proširenju porodice

Autor: | 22/06/2011

0

Nekadašnji fudbaler i igrač „crveno-belih“, tridesetpetogodišnji Nenad Jestrović bio je presrećan kada je saznao da je njegova supruga Tamara u drugom stanju. Bračni par već ima dve devojčice, Elenu i Taru, koje su sa velikom radošću prihvatile ovu lepu vest. Tamara je u četvrtom mesecu trudnoće i vrlo je aktivna trudnica. Očekivani termin za porođaj je kraj novembra, dobro podnosi drugo stanje i ne miruje.
- Vrlo sam aktivna, bila sam nedavno na putu u Dubaiju i u Indiji. Ne osećam mučnine, a nisam ih imala ni ranije, tokom prve dve trudnoće. Nenad je bio presrećan kada je čuo lepu vest - kaže za magazin „Hello!“ zgodna brineta, majka osmogodišnje Elene i četvorogodišnje Tare. Iako još ne znaju pol bebe, Tamara kaže da su njene kćerke bile oduševljene što će se njihova srećna porodica uskoro proširiti.
- Budući da imamo dve devojčice, nadamo se da će biti muško. Još ne znamo pol deteta. Lepo je imati i devojčice i dečake u porodici, ali, naravno, biće divno i ako dobijemo još jednu devojčicu. Najbitnije je da beba bude živa i zdrava. Naše kćerke su odlično reagovale kada su saznale vest o proširenju porodice. Starija Elena je čak zaplakala od sreće. Reakcija mlađe Tare bila je veoma simpatična. Kada smo joj rekli da ću dobiti bebu, tražila mi je da je odmah „izvadim“ iz stomaka, kako bi se poigrala s njom. Sve nas je nasmejala - veselo kaže Tamara koja ne skriva radost što će se ponovo ostvariti u ulozi majke, kao ni njen suprug Nenad koji je u javnosti uvek isticao da želi da ima što više dece.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin