Dragan Mrđa: Voleo bih da Ivana i ja dobijemo još dece

Dragan Mrđa: Voleo bih da Ivana i ja dobijemo još dece

Autor: | 06/09/2013

0

Poznati fudbaler Dragan Mrđa, koji je karijeru započeo još kao tinejdžer u klubu "Crvena zvezda", posle osmogodišnje pauze vratio se u taj klub. Ovaj poslovni potez veoma mu prija, čemu su se naročito obradovale i njegova supruga Ivana i šestogodišnja kćerka Srna, dok osmomesečni sin Jakov uvek uživa kada je u društvu majke i oca. Iako je zbog novog ugovora, fudbalerova porodica u kratkom roku morala da se preseli u prestonicu, ništa im nije palo teško, jer su srećni što će opet živeti u svojoj zemlji.
- U "Crvenoj zvezdi" započeo sam karijeru sa trinaest godina i ostao sam tu do dvadeset prve. Narednih osam godina igrao sam u nekoliko inostranih klubova, ali "Zvezdu" sam uvek najviše voleo i za nju me vežu vrlo lepe uspomene. Navijam za taj klub tako da sam veoma srećan što ću ponovo nositi crveno-beli dres - počinje priču Dragan koji nije mnogo razmišljao pre nego što je prihvatio poziv sa "Marakane".
- Donedavno smo mislili da ćemo i narednu godinu provesti u Švajcarskoj jer sam imao ugovor sa klubom "Sion". Međutim, raskinuo sam ugovor i postao sam slobodan igrač, zbog čega sam došao u Srbiju kako bi se pripremao za jesenju sezonu. Tada su počele da stužu ponude, ali kada sam sa porodicom razmislio o svemu, shvatili smo da je najbolje da izaberem "Zvezdu". Dugo smo živeli u inostranstvu, tako da nam prija da se malo vratimo u našu zemlju.
Zbog povratka u Srbiju naročito je srećna tatina mezimica Srna koja će sada stalno moći da posećuje baku u Novom Sadu, a u Beogradu je već stekla novo društvo.
- Ja sam u Beogradu proveo neke od najlepših trenutaka u životu, međutim, moja supruga je iz Novog Sada tako da smo, kada sam otišao u inostranstvo, odlučili da nam tamo bude baza prilikom dolaska u Srbiju. Ivana je u to vreme studirala u prestonici Vojvodine, tamo su joj porodica i prijatelji, pa pošto je ona češće dolazila, bilo je logično da tamo imamo svoj dom. Ipak, sada nam svima prija promena i dolazak u Beograd - kaže poznati fudbaler.
- Naša kćerka Srna veoma je srećna što će sada moći stalno da posećuje svoju baku u Novom Sadu za koju je jako vezana. Ona se odlično snašla u novom okruženju i već je stekla prijatelje iz susedstva, a uskoro će ovde krenuti i u predškolsko kada će dobiti svoje prve obaveze - govori Dragan koji poslednjih nedelja malo spava jer njegov sin Jakov stalno traži pažnju.
- Jakov je predivna beba koja je unela mnogo radosti u naš život. Veoma je miran i uvek nasmejan, ali ne voli mnogo da spava pa traži našu pažnju i tokom noći. Međutim, ništa nam nije teško kada su u pitanju naši mališani. Nikada nisam bio muškarac koji je imao želju da dobije sina, već mi je samo bitno da moja deca budu zdrava i srećna. Kada gledam moju devojčicu i dečaka, srce mi je uvek puno. Voleo bih da Ivana i ja imamo još dece, što se mene tiče, bilo bi super da ih bude petoro - tvrdi uspešni sportista.
Mrđa je nedavno svim srcem podržao suprugu kada je odlučila da pokrene modni brend za mališane "Mademoiselle".
- Ivana je tim poslom počela da se bavi iz hobija i nisam očekivao da će njena ljubav prema dizajnu prerasti u poslovni poduhvat, ali to se desilo, i ima moju podršku. Ne mešam se u njen posao, ali mogu da kažem da mi se sviđaju modeli koje radi. Naš dolazak je praktičan i zbog njenog posla - objašnjava uspešni sportista, koji najviše uživa u toplini porodičnog doma.
- Imam mnogo prijatelja u Beogradu, ali sam u noćnom životu ovog grada uživao kada sam bio mlađi. Sada sam porodični čovek koji ima dvoje dece, pa me izlasci ne privlače. Iako sam u godinama kada su se moji vršnjaci najviše provodili bio u inostranstvu i gradio karijeru, nemam potrebu da sada nadoknadim propušteno. Volim druženja, ali u mirnoj i porodičnoj atmosferi, jer je to u skladu sa mojim godinama i načinom života koji vodim - zaključuje poznati fudbaler.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti