Džulija Roberts: Aktivni odmor na Havajima

Džulija Roberts: Aktivni odmor na Havajima

Autor: | 10/08/2012

0

Dok većina svetski poznatih ličnosti letovanjem iz snova smatra uživanje na plaži, holivudska diva Džulija Roberts više voli aktivan odmor. Naime, ona je viđena kako uživa u ekstremnom sportu koji je sve popularniji u svetu - veslanju na dasci. Junakinja filmskog hita „Jedi, moli, voli“ sa prijateljicom je provela dan na ostrvu Kauiju, koje pripada Havajima, veslajući i održavajući ravnotežu na dasci za surf. Četrdesetčetvorogodišnja zvezda širokim osmehom, koji je sve vreme imala na licu tokom balansiranja, demonstrirala je da se odlično zabavljala ploveći rekom Vailua.
Budući da je ceo dan provela na jakom suncu, glumica je obukla majicu sa dugačkim rukavima da ne bi izgorela. Ipak, njene savršeno oblikovane vitke noge izmamile su brojne komplimente u svetskim medijima čim su se fotografije sa odmora pojavile u javnosti.
Zgodna žena, majka troje mališana, pokazala je svoju sjajnu figuru u zrelim godinama. Iako tog dana nisu bili sa lepom „oskarovkom“ u njenoj „adrenalinskoj avanturi na reci“, Džulija je sve vreme na odmoru posvećivala porodici. Sa suprugom Danijelom Moderom, po profesiji kamermanom, i njihovo troje dece svakog dana je bila na plaži ostrva Kaui, koje je poznato kao ostrvo cveća.
Sedmogodišnji blizanci, kćerka Hejzel i sin Fin, kao i dve godine mlađi sin Henri bezbrižno su se igrali u pesku pored slavne majke i oca. Džulija se sa Danijelom venčala 2002, i od tada se potpuno posvetila porodici.
Na javne događaje odlazila je samo kada je imala jak razlog, a mediji su je hvalili zbog njenog povučenog načina života i posvećenosti porodici. Ni ranije, a posebno od kada je dobila decu, glumica se nije ponašala poput tipičnih holivudskih zvezda iako je i dalje jedna od najplaćenijih glumica u svetskoj filmskoj industriji.
Otkako je dobila decu, brineta rođena u Džordžiji vreme provodi na tri adrese. U Malibuu u Kaliforniji poseduje vilu, na Menhetnu u Njujorku ima apartman, a najviše vremena provodi na velikom ranču sa prostranom kućom u Taosu, u Novom Meksiku.
Sa porodicom često boravi u Njujorku, gde su je fotografi proteklih godina nekoliko puta uhvatili u šopingu bez pratnje telohranitelja, „naoružanu“ samo naočarima za sunce i kapom, kako bi imala mira. U javnosti gotovo da nikada nije govorila o svojoj porodici, posebno o suprugu koga je upoznala na snimanju filmskog hita „Meksikanac“. Iako je tada bila u vezi sa kolegom Bendžaminom Bretom, a Danijel je bio oženjen, među njima su odmah proradile iskre. On je godinu dana kasnije bio slobodan jer se razveo od supruge Vere Stainberg i venčao se sa holivudskom lepoticom 2002, u ponoć, na njenom prelepom ranču u Taosu. Ceremonija je obavljena ispod svoda načinjenog od roze i belog satena, a par se u trenutku venčanja nalazio u krugu napravljenom od latica belih, crvenih i roze ruža. Gosti ovog intimnog venčanja dugo su prepričavali da je svadbena ceremonija bila posebna i jedno od najromantičnijih „selebriti“ venčanja.
Prijatelji bračnog para od početka njihove veze tvrdili su da su se Danijel i Džulija pronašli i da su savršeni par.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti