Donatela Versaće i Lejdi Gaga: Prijateljstvo dve zvezde

Donatela Versaće i Lejdi Gaga: Prijateljstvo dve zvezde

Autor: | 27/10/2012

0

Poznata kreatorka Donatela Versaće i pop zvezda Lejdi Gaga nedavno su provele nekoliko nezaboravnih dana u Milanu, a svaki njihov korak mediji su pratili u stopu. Dve dame koje se nekoliko godina druže i poslovno sarađuju učvrstile su svoje prijateljstvo tokom boravka u italijanskoj prestonici mode gde su bile nerazdvojne. Tokom milanske „Nedelje mode“, vlasnica modne imperije predstavila je svoju najnoviju kolekciju u palati „Versace“ gde se tradicionalno održavaju sve modne revije tog brenda, a Lejdi Gaga je bila kreatorkin specijalni gost. Ekscentrična pop diva za tu priliku obukla je dugačku crvenu haljinu koja je istakla sve njene ženske atribute, koju je dizajnirala upravo Donatela. Dok je boravila u palati, muzička ikona je imala priliku da vidi i apartman tragično nastradalog Đanija Versaćea, o čemu je pisala i na svom „Tviter“ profilu.
- Bila sam u Đanijevom apartmanu koji je ukrašen sa četrdeset hiljada ruža. Volim te, Donatela - napisala je Gaga svojim obožavaocima.
Slavna kreatorka i muzička zvezda nastavile su druženje i po završetku „Nedelje mode“, a poznata pevačica bila je gošća modne ikone. Kao odličan domaćin, Donatela je sa svojom prijateljicom obilazila grad, a u pauzama su uživale u palati „Versace“. Budući da je dizajnerka rođena u Milanu nije joj bilo teško da pop pevačici pokaže sve znamenitosti.
Da bi pokazale koliko su bliske, njih dve su tokom zajedničkog boravka u Italiji uvek imale istu frizuru i sličan stajling. Sa Gagom je bio i njen pas Foci od koga su se retko odvajale. Privlačile su pažnju kako njihovih brojnih fanova u Italiji, tako i paparaco fotografa koji su ih u stopu pratili. Posle jedne večere u Donatelinoj palati, koja se nalazi u centru grada, stotine fanova i nekoliko desetina fotoreportera okupirali su ovu luksuznu vilu kako bi se približili svojim omiljenim poznatim ličnostima. Dobre prijateljice su odlučile da izađu u susret fanovima, pa su izašle na terasu, odakle su ih pozdravile. Njihov gest naišao je na veliko oduševljenje prisutnih koji su skandirali njihova imena i slali im poljupce. U znak zahvalnosti, Donatela i Gaga su sa balkona bacale ruže prisutnima, a kontroverzna zvezda je tom prilikom prvi put javno pokazala i svog psa Focija, što je izazvalo potpunu euforiju.
Muzička diva bila je oduševljena svojom domaćicom da je nekoliko puta i sama postavljala njihove zajedničke fotografije na „Tviteru“, a najviše pažnje izazvala je ona na kojoj je Gaga u toplesu. Inače, Donatelin rad ona prati godinama, o čemu je više puta i javno pričala.
- Mnogo cenim Donatelu i čast mi je što se poznajemo i što sarađujemo - rekla je pevačica u jednom intervjuu.
Posle nekoliko dana provedenih u Italiji, dobre prijateljice su zbog poslovnih obaveza morale da se rastanu. Legendarna kreatorka vratila se svojim obavezama na promociji najnovije kolekcije, dok je Gaga morala da se priprema za koncertne aktivnosti. Ona će već krajem ovog meseca nastaviti turneju u zemljama Srednje i Južne Amerike, a prva stanica će joj biti Portoriko.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin