Tamara i Petra Eklston bojkotuju venčanje svog oca Bernija

Tamara i Petra Eklston bojkotuju venčanje svog oca Bernija

Autor: | 14/05/2012

0

Kada je vlasnik Formule 1 Berni Eklston (81) objavio veridbu sa 46 godina mlađom Fabijanom Flosi, zaboravio je da srećnu vest saopšti svojim naslednicama. Naime, njegove kćerke Tamara (27) i Petra (23) za tatinu veridbu saznale su na internetu, a vest ih je toliko iznenadila da su odlučile da ne idu na njegovo venčanje.
- Tata je inače veoma racionalna osoba, pa ovako nešto ne liči na njega - kaže Tamara i dodaje:
- S dečkom Omarom sedela sam bezbrižno na bazenu u Dubajiu kada sam na 'MailOnlineu' videla vest. Prva misao bila je - Kako će to podneti moja majka Slavica? Od kada su se razveli, ona nije bila ni sa kim, a tata koji je stariji od nje se ženi. Nazvala sam ga da proverim da li je to istina, a on mi je rekao da jeste, ali da nije baš klekao na kolena i zaprosio Fabijanu. Ali to ne znači da se nije verio.
Zato što su za veridbu saznale na ovakav način, sestre Eklston planiraju da bojkotuju venčanje.
- Ne očekujem pozivnicu za venčanje jer tata zna da smo sestra i ja veoma odane majci. Mi smo tri musketara. Za mene postoji samo jedna gosopođa Eklston - kategorična je Tamara.
Berniju će venčanje s marketinškim stručnjakom iz Brazila biti treće. Iz prvog braka ima kćerku Deboru, a drugi brak sa Slavicom (53), u kojem su rođene Tamara i Petra, trajao je 24 godine i okončan je 2009.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti