Sara Džesika Parker: Majka za primer

Sara Džesika Parker: Majka za primer

Autor: | 19/12/2012

0

Poznata glumica Sara Džesika Parker slobodno vreme najradije provodi u društvu dece. Ponosna majka, koja je petnaest godina u braku sa kolegom Metjuom Broderikom, svakog dana sa kćerkama, trogodišnjim bliznakinjama Marion Loretom Elevel i Tabitom Hodž šeta se po Njujorku. Njihov desetogodišnji sin Džejms već je prerastao fazu da u šetnju ide sa roditeljima, ali ga zato zvezda serije „Seks i grad“ često vozi u školu.
Atraktivna glumica kćerke uglavnom izvodi u parkove u Vest vilidžu, delu Menhetna u kome žive u luksuznom penthausu, a devojčice uživaju u zajedničkoj igri.
- Iako su bliznakinje, moje kćerke imaju različite karaktere. Marion je dete koje stalno traži pažnju, na svakih deset minuta dolazi kod mene i govori mi: „Mama, pogledaj ovo, mama, pogledaj ono, vidi šta sam uradila“. S druge strane, njena sestra je prava mala princeza, ona nikada ništa ne traži, ali sve dobije - otkrila je Parkerova nedavno u jednom intervjuu.
Zvezda serije i filma "Seks i grad" tom prilikom je otkrila da nikada nije bila devojka koja je maštala o svom venčanju i velikoj porodici, ali da sada uživa u porodičnom okruženju sa suprugom i njihovim mališanima.
- Nisam bila od onih devojaka koje su maštale o svom venčanju i raskošnoj venčanici, reko sam razmišljala i o majčinstvu. Nije da to nisam želela, ali to mi nije bio prioritet. Moji snovi su bili uglavnom vezani za karijeru - nedavno je izjavila Sara.
- Ipak, to ne znači da sada ne uživam da budem supruga i majka. Lepo mi je kada sam sa porodicom, ali ne zapostavljam ni poslovne obaveze.
Ova harizmatična dama do kraja godine neće pripremati nove uloge, tako da će u potpunosti moći da uživa u društvu najmilijih. Njena petočlana porodica uveliko se priprema za predstojeće praznike, a „Božiću“ i „Novoj godini“ najviše se raduju najmlađi članovi skladne porodice.
Međutim, već početkom 2013. Saru očekuju mnogobrojni izazovi jer će snimiti čak tri filma. Naime, ona će najpre u crtanom filmu „Escape from Planet Earth“ pozajmiti glas junakinji Kiri, a osim nje mnoga druge zvezde poput Džesike Albe takođe učestvuju u ovom projektu. Posle toga, predstoje joj i dva igrana filma, najpre „Married and Cheatting“, u kome igra naslovnu ulogu, a potom i ostvarenje „Mixtape“.

Izvor: Life Content, Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin