Nemanja Rnić: Svadbena zvona sve glasnija

Nemanja Rnić: Svadbena zvona sve glasnija

Autor: | 16/04/2011

0

Fudbaler Nemanja Rnić odlučio je da dugogodišnju vezu sa devojkom Barbarom kruniše brakom. Par će se venčati 29. maja u Beogradu. Nemanja i Barbara jedno drugom će izgovoriti sudbonosno „da“ u Crkvi Arhangela Gavrila u neposrednoj blizini „Partizanovog“ stadiona, a građansko venčanje i svadbeno veselje biće upriličeni u poznatom beogradskom restoranu „Franš“. Zbog brojnih obaveza u klubu „Žerminal Beršot“ Nemanja je sve u vezi sa organizacijom venčanja prepustio budućoj supruzi.
- Barbara se o svemu konsultuje sa mnom, ali sam joj prepustio donošenje svake odluke u vezi sa svadbom. Više se razume od mene u te stvari, ima bolji ukus i znam da će sve biti urađeno sa stilom. U svemu joj pomažu zaposleni u jednoj agenciji za organizovanje venčanja. Pripreme polako privodimo kraju i s nestrpljenjem očekujemo taj dan, nadam se da će nas i vreme poslužiti- kaže Nemanja.
Budući supružnici venčanicu i odelo kupili su u Parizu. Barbari će venčana haljina stići za koji dan, dok je Nemanjino crno klasično odelo već dostavljeno. Za kumove su izabrali prijatelje iz detinjstva, a osim Nemanjinih kolega iz Srbije, očekuje se dolazak i nekolicine saigrača iz Belgije. Da atmosfera bude na najvišem nivou biće zadužen Darko Radovanović, jedan od omiljenih pevača srpskih fudbalera.
Bivši igrač „Partizana“ svoju izabranicu je upoznao pre tri godine neposredno posle raskida dvoipogodišnje veze sa košarkašicom i manekenkom Natašom Jugović. Iako su važili za jedan od najskladnijih parova domaće javne scene, njihova ljubav zbog sve učestalijih nesuglasica oko Natašinog modnog angažmana u Turskoj se ugasila, a Nemanji nije dugo trebalo da njegovo srce osvoji druga devojka. Bio mu je dovoljan samo jedan susret sa Barbarom da shvati da sa njom želi ozbiljnu vezu. Samo nekoliko meseci od prvog poljupca započeli su zajednički život u Belgiji. Kada je u maju 2008. godine potpisao ugovor sa „Anderlehtom“, preselio se u Brisel, a ubrzo, kada je pronašao idealnu kuću, pridružila mu se i izabranica. Od tada se ne razdvajaju, a sada su shvatili da je došlo vreme da svoju ljubav i ozvaniče.
Nemanja je svoju dragu zaprosio u oktobru prošle godine. Veridba je za nju bila iznenađenje, a skupoceni prsten na domali prst leve ruke stavio je na ostrvu Kapri u Italiji.
- Imao sam dva slobodna dana i predložio sam joj da otputujemo da se malo odmorimo. Ni slutila nije šta će se dogoditi. Pozvao sam i kumove koji su nam se tamo pridružili. Za vreme večere pitao sam je da se uda za mene. Bila je u šoku, jer se takvom činu nije nadala. Moje iznenađenje je uspelo jer sam dobio potvrdan odgovor - priča Nemanja.
Iako su već dugo zajedno, par još ne planira proširenje porodice. Voleli bi da se jednog dana ostvare kao roditelji, ali za sada im je najbitnije da venčanje prođe onako kako su zamišljali, a o prinovi će razgovarati kada sve to prođe.
- Idemo redom, prvo venčanje, a posle ćemo videti šta će se desiti - kaže na kraju fudbaler.

Sandra A. Rilak

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti