Anja Rubik i Saša Knežević u Beogradu: Imaćemo trubače na venčanju

Anja Rubik i Saša Knežević u Beogradu: Imaćemo trubače na venčanju

Autor: | 25/06/2011

0

Jedan od najpopularnijih manekenskih parova u svetu, Srbin Saša Knežević i „Viktorijin anđeo“ poljska lepotica Anja Rubik juče su stigli u Beograd. U našoj zemlji će ostati svega dva dana, a došli su kako bi prisustvovali svadbi u Leskovcu koju pravi njihov blizak prijatelj. Srpska svadba će im sigurno prijati s obzirom na to da kroz nekoliko nedelja i oni planiraju da izgovore sudbonosno “da“. Anju i Sašu smo sreli ispred hotela “Square nine“, gde su stigli juče oko 13 časova. Kada su izašli iz automobila kojim ih je dovezao blizak prijatelj, odmah smo mogli da primetimo da su, uprkos velikoj slavi koju uživaju, sasvim običan par.
- Moj drugar pravi svadbu u Leskovcu i zbog toga smo došli ovde. Došli smo na pravu srpsku svadbu - objašnjava Saša dok grli svoju verenicu.
- Ah da, biće to ogromna svadba... trista zvanica. Baš sam uzbuđena! Ovde sam bila samo jednom prošle godine i mogu vam reći da mi se ovde najviše dopadaju muškarci - kaže Anja kroz smeh dok upućuje stidljiv pogled ka jačoj polovini.
Saši je ovaj kompliment prijao, a potom nam je otkrio šta su radili kada su ranije posetili Beograd.
- Stalno smo izlazili. Obožavala je da đuska uz našu muziku, igrala je na stolu - kaže Saša.
- Da, ja obožavam Bregovića i Čolu... to stalno slušamo kod kuće - upada Anja.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti