Jelena Rozga: Ne prelazim granicu dobrog ukusa

Jelena Rozga: Ne prelazim granicu dobrog ukusa

Autor: | 06/04/2012

0

Iako Jelena Rozga pred nastup uvek oseća pozitivnu tremu, na snimanju spota potpuno je opuštena, ali taj joj deo posla, priznaje, nije baš najdraži.
- Dok snimam spot ne, nemam tremu, ali to mi je najgori deo posla snimanje spotova. To ne volim, jer snimanje traje stvarno ceo dan od jutra do mraka. Jedino smo spot za "Dalmatinku" snimili rekordnom brzinom. Završili smo ga za dva-tri sata - otkrila je Jelena na setu spota za pesmu "Zanemari".
Jelena je otkrila da snimanje spota za pesmu "Razmažena" nije teklo baš glatko.
- Bilo je svega. Venčanica koja je bila užasno teška, pa smo i šminku menjali, što je trajalo sigurno oko dva sata, pa su se momci malo bunili zbog toga svega, ali na kraju smo sve to izgladili i imamo jedan lepi spot. To je najbitnije - kazala je Jelena.
U spotu se u ulozi njenog partnera našao mladi glumac Asim Ugljan, za kojeg se možda naoko činilo da mu nije stalo, ali Asim je itekako uživao u svojoj ulozi.
- Jelena Rozga kraljica estrade je zgodna žena, ja sam mladi muškarac, ona tu mene dira i još me plate za to - našalio se Asim.
Ispod nežnih dodira i seksi odeće Jelena povlači crtu ispod koje ne ide. Tako da je u njenim spotovima nikada nećemo videti obnaženu, što je i sama potvrdila za IN magazin.

Izvor: S media

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti