Nataša Bekvalac: Provod u Beču

Nataša Bekvalac: Provod u Beču

Autor: | 26/07/2011

0

Popularna pop pevačica Nataša Bekvalac nedavno je sa prijateljicom posetila Beč gde se zadržala dva dana. Osim što je nastupila u jednoj poznatoj diskoteci boravak u prestonici Austrije iskoristila je i da obiđe austrijski glavni grad. Lepa Novosađanka imala je priliku da se provoza kočijama kroz centar te metropole i da bar nakratko oseti kako su se nekada austrougarske dame vozile ovim gradom.
Kako i priliči zvezdama, poznata lepotica je sa prijateljicom bila smeštena u luksuznom hotelskom kompleksu sa pet zvezdica „Sunset Resor“, izgrađenom pre svega četiri godine, gde su im na raspolaganju bili bazeni, spa centar, teretana, šoping centar i druge pogodnosti koje pružaju mnogo mogućnosti da se sadržajno provede slobodno vreme, a na meniju su im bili služeni specijaliteti iz različitih svetskih kuhinja. Osim što je uživala u pogodnostima hotela u kome je odsela, Bekvalčeva je boravak u Beču iskoristila i da poseti popularan centar zabave „Mulen Ruž“ gde je uživala u sadržajnom programu i zabavljala se sa prijateljicom.
Kao i svaka pripadnica lepšeg pola Nataša je izdvojila vreme i za šoping, pa je obišla najpoznatije tržne centre i sebe častila novom garderobom, ali je mnogo lepih stvari i igračaka kupila i svojoj četvorogodišnjoj kćerki Hani, kao i svojim najbližim.
Posle ovog kratkog putovanja i veoma uspešnog nastupa, zgodnu plavušu je po povratku u Srbiju sačekalo mnogo posla, pa je već prvog dana vikenda održala čak dva koncerta. Budući da profesionalno pristupa poslu i poštuje svoje obožavaoce, Nataša je uspela da jedne večeri nastupi prvo pred publikom u Vrnjačkoj Banji, koja ju je dočekala sa velikim oduševljenjem, da bi odmah po završetku koncerta sa saradnicima otišla u Šabac, gde je takođe pevala pred nekoliko hiljada vernih fanova.
Zbog veoma napornog tempa koji je imala u poslednje vreme, Nataša je odlučila da sebi da malo oduška i da sa sestrom i sestričinom otputuje na Ibicu gde planiraju da ostanu deset dana. Pošto je početkom leta sa kćerkom Hanom već bila na odmoru na Svetom Stefanu, pevačica je odlučila da ovog puta na more ode sama i da uživa u svim čarima poznatog španskog ostrva. Sa bliskim rođakama, Nataša planira da se na tom atraktivnom ostrvu u Sredozemnom moru potpuno opusti i provode vreme na prelepim plažama, ali i da okusi čari, kako mnogi kažu, najboljih noćnih zabava na svetu, i to daleko od očiju javnosti.
Bekvalčevu će po povratku sa odmora sačekati još mnogo posla, jer će osim čestih nastupa, promovisati i novu duetsku pesmu "Šta ću ja", koju je snimila sa Ognjanom Radivojevićem. Ideju da zajedno otpevaju ovu numeru dala je supruga uspešnog muzičara Biljana Lukić, a prema rečima onih koji su imali prilike da čuju tu kompoziciju reč je o veoma dirljivoj baladi u kojoj će mnogi moći da se pronađu.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin