Ognjan Radivojević prezadovoljan uspehom dueta sa Natašom Bekvalac

Ognjan Radivojević prezadovoljan uspehom dueta sa Natašom Bekvalac

Autor: | 24/07/2011

0

Duet "Šta ću ja", koji su nedavno snimili Ognjan Radivojević i Nataša Bekvalac, za samo dva dana na "Jutjubu" je preslušalo oko 50.000 posetilaca. Poznati muzičar ističe da nije očekivao takav odjek i da ovakvom statistikom ne mogu da se pohvale ni mnogo veće zvezde sa domaće muzičke scene.
- S obzirom na to da su u ovom periodu ljudi uglavnom na odmoru i da televizijski i radio-programi miruju, pesmu smo postavili na "Jutjub" bez velikih očekivanja - rekao je Ognjan za "Novosti".
- Pesma se širila Internetom kao epidemija i ovo je prvi put da u ovako kratkom roku mogu da vidim reakciju publike bez televizijske promocije. Svidela mi se kombinacija Natašinog i mog glasa, ali su naša predviđanja bila da će pesma zaživeti tek u septembru.
Zanimljivo je da je Ogijeva prvobitna zamisao bila da pesmu, tekstopisca i kompozitora Baneta Opačića, snimi sam, ali je ideja o duetu potekla od njegovog producenta Biljane Lukić, koju je pesma asocirala na Natašu i aktuelna dešavanja u njenom emotivnom životu, pa je zato izbor pao na nju. Bekvalčeva je bez dvoumljena pristala da snimi duet sa Radivojevićem.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti