Mia Strugar i Ognjen Kajganić: Prekid veze umesto zajedničke budućnosti

Mia Strugar i Ognjen Kajganić: Prekid veze umesto zajedničke budućnosti

Autor: | 15/12/2011

0

Iako je mesecima izgledalo da je naš poznati rukometaš Ognjen Kajganić našao pravu ljubav u manekenki Miji Strugar, i da je ona konačan izbor za uspešnog sportistu, njihova strasna romansa nedavno je okončana. Posle nešto manje od pola godine zabavljanja, nekada veoma zaljubljen par prekinuo je vezu. Tridesetpetogodišnji Beograđanin je svoju sugrađanku, koja je živela u Atini, upoznao u glavnom gradu Grčke. Prvo su bili drugovi, a postepeno su se među njima rodile emocije. Iako je lepa dvadesetdvogodišnjakinja imala stalni angažman kao model u tamošnjoj modnoj agenciji, zbog Ognjena je došla u Beograd, i usledili su meseci bajkovite ljubavi. U javnosti su viđeni kako razmenjuju nežnosti, a njihovi prijatelji su bili sigurni da će epilog ljubavne priče uskoro biti brak i prinova. Rasplamsale strasti među njima ovekovečene su krajem leta fotografijama na kojima se par grlio na prvoj večeri beogradske manifestacije „Beer Fest“, gde su iz VIP lože posmatrali koncert škotske grupe „Simple Minds“ u društvu Ognjenovog druga Edina Škorića.
Iako nisu poznati tačni razlozi prekida ove, naizgled veze koja mnogo obećava, njihovo okruženje navodi razliku u godinama, kao i drugačije viđenje životnih prioriteta.
- Ostali smo u korektnim odnosima i ne bih da detaljnije pričam o raskidu - bilo je sve što je atraktivna Mia poručila za magazin „Hello!“ iz Atine, u koju se vratila odmah pošto je raskinula sa poznatim sportistom sa kojim je ostala u prijateljskim odnosima.
Zelenooka manekenka se odmah posle prekida romanse vratila nekadašnjem dečku sa kojim je bila pet godina u emotivnoj vezi i sa kojim je živela pod istim krovom u Atini. Mia je obnovila vezu sa uspešnim biznismenom grčke nacionalnosti i veoma je srećna otkako je pružila novu šansu staroj ljubavi. Osim na privatnom planu, ostvarila se i na poslovnom - poznati magazin „CloseUp“ angažovao ju je kao stilistkinju. Iako je dobila primamljive ponude da se kao manekenka angažuje u Moskvi i Parizu, zgodna brineta zbog posla stiliste neće moći da u narednom periodu putuje u inostranstvo. Ostaće u Atini do daljeg, dok njen nekadašnji partner Ognjen i dalje živi u Beogradu. Svakodnevno trenira i razmatra ponude za potpisivanje ugovora za narednu sezonu.
Svi su se iznenadili kada se rastao od Mije, jer su ga ponele jake emocije prema mladoj lepotici. Njegovo okruženje otkrilo je da je Ognjen imao najozbljinije namere sa nekadašnjom parterkom koja je u Beogradu bila angažovana u modnoj agenciji „Fox“. Pre nekoliko meseci su za magazin „Hello!“ potvrdili da su u vezi.
- Srećni smo i uživamo zajedno. Ništa više od toga ne bismo iznosili u javnost, jer ne želimo da se na taj način eksponiramo.
Iz Ognjenove „ljubavne“ prošlosti već je dosta toga poznato javnosti, kao i to da je prilično fatalan za devojke. Njegove nekadašnje partnerke otkrivale su da je vrlo nežan i posvećen u vezi, i da se, kada voli, njegova partnerka uvek oseća kao kraljica. Ipak, javnosti je uskraćeno saznanje kako su sve devojke, bar one popularne, postale bivše. One su ćutale o razlozima rastanka od Ognjena.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin