Ivana Đerisilo: Odbojkašica koja čeka idealnog pertnera

Ivana Đerisilo: Odbojkašica koja čeka idealnog pertnera

Autor: | 09/06/2012

0

Jedna od najboljih srpskih odbojkašica Ivana Đerisilo posle dve godine pauze vratila se u reprezentaciju. Svojim odličnim partijama zaslužila je da ponovo bude u nacionalnom timu, ali ju je operacija kolena sprečila da se zajedno sa saigračicama na turniru u Japanu bori za odlazak na Olimpijadu. Simpatična dvadesetdevetogodišnjakinja koja je poslednjih godinu dana živela u Italiji veruje da će njene koleginice postići uspeh i svim srcem je uz njih.
Ivana je u žižu medijskog interesovanja došla pre nešto više od tri godine kada je započela vezu sa najboljim srpskim plivačem Miloradom Čavićem. Iako su planirali zajedničku budućnost, razgovarali o braku i maštali o potomstvu, oni su se rastali. Posle raskida ostali su u prijateljskim odnosima i kad god su oboje u Beogradu oni se viđaju.
Odbojkašica koja je sa devetnaest godine otišla u inostranstvo, živela je u Italiji, Turskoj i Rumuniji, voli modu, ali ne prati slepo trendove. Rođena Beograđanka koja je odrastla u novobeogradskim blokovima nosi samo ono što joj se dopada, a ne ono što su preporučili svetski dizajneri.
- Tokom sezone, zbog velikog broja treninga i utakmica, najčešće sam u sportskoj opremi, pa mi je šortseva, trenerki i patika „preko glave“. Privatno se trudim da ih što manje nosim. Odlično se osećam u farmerkama, majici i štiklama - kaže za magazin „Hello!“ Ivana.

Od svoje devetnaeste godine živite u inostranstvu, koliko je to uticalo da izgradite svoj modni stil?
- Život u inostranstvu, pre svega u Italiji, je u mnogome uticao na moj modni izraz. Sa devetnaest godina sam zahvaljujući tom svom angažmanu imala priliku da nosim garderobu sa potpisom „D&G“, „Prada“, „Armani“, iako do odlaska u Italiju nisam ni znala da to postoji. Sećam se da sam tamo kupila svoje prvo „Bruđi“ skijaško odelo, iako nisam znala šta je to. Ne nosim samo firmirano, nisam rob marki. Volim da obučem i džemper koji mi je ištrikala majka, jer se u njemu odlično osećam. Nije bitno šta piše na etiketi, važno je da li nam ta garderoba dobro stoji, da li nam je prijatno u njoj i ono što je najvažnije znamo li mi to da nosimo. Italijanke se odlično oblače, dok mi turska moda nimalo nije jasna. Gornji delovi garderobe su im fenomenalni, a sa donjim izborom sve upropaste. Sećam se da sam bila zaprepašćena kada sam videla jednu moju koleginicu Turkinju da je obukla crni sako uz zelenu „adidas“ trenerku koju je uvukla u crne „Ugg“ čizme. Zaista mi te kombinacije nisu jasne. Sebi tako nešto nikada ne bih dozvolila.
Koliko vam je teško da zbog visine od sto osamdeset pet santimetara pronađete odgovarajuće modele?
- Ranije su mi problem bile cipele, pošto nosim broj 42. Sada ih nabavljam u Italiji i Americi. Obožavam ih i njih najviše kupujem. Sada su mi najveći problem farmerke, pošto one koje mi odgovaraju u dužini, preširoke su mi u struku.

Za koju odevnu kombinaciju se opredeljujete kada idete na prvi sastanak sa nekim muškarcem?

- Sve zavisi od toga kakav utisak želim da ostavim kod tog momka, ali je moja preporuka uska crna mini haljina koja je večna. Sa njom nema greške i odlična je za zavođenje.
Jeste li zaljubljeni?
- Trenutno u mom životu ne postoji nijedan muškarac. Sama sam nešto više od godinu dana.
Zbog čega vam je teško da nađete partnera, da li možda i dalje gajite emocije prema bivšem dečku Miloradu Čaviću?
- Muškarci imaju problem da mi priđu. Ne znam koji je razlog tome, mada mi prijatelji kažu da delujem opasno. Takođe, veliki je problem što imam etiketu „bivša devojka Milorada Čavića“ što mi mnogo smeta, ali sam svesna da će me mnogi tako nazivati do kraja života.

Intervju: Sandra A. Rilak
Foto: Naike Bokan

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti