Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković: Planiraju da sa šestomesečnim kćerkama Milom i Verom odu na more

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković: Planiraju da sa šestomesečnim kćerkama Milom i Verom odu na more

Autor: | 05/08/2010

0

Iako njihove bliznakinje Mila i Vera imaju svega šest meseci, njihovi roditelji, najšarmantniji i najlepši glumački par na našoj javnoj sceni, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković planiraju da svojim mezimicama uskoro upriliče prvo letovanje. Destinaciju još nisu odabrali, ali su saglasni u tome da to bude primorska oaza, gde će preslatke bliznakinje Mila i Vera moći istinski da uživaju. Čim im obaveze dozvole, budući da je Vojin jedan od najangažovanijih glumaca, koji neprestalno snima, popularni Mane i njegova lepa supruga spakovaće kofere i uputiti se na more kako bi prvi put porodično letovali sa svojim kćerkama.
- Već duže vreme boravim u Kragujevcu, gde snimamo nastavak serije „Moj rođak sa sela“, koja bi, ako sve bude išlo po planu, trebalo da se emituje u novembru. Sredinom avgusta pravim predah, idem na odmor sa porodicom, posle čega se opet vraćam glumačkim aktivnostima - rekao je proslavljeni glumac za magazin „Hello!“.
Dok njen suprug Vojin Ćetković boravi na snimanju aktuelne serije u centralnom delu Šumadije, jedna od najlepših zvezda novije glumačke generacije Sloboda Mićalović sa svojim bliznakinjama već skoro dva meseca uživa kod svojih roditelja u Leskovcu. Raduje se zajedničkom letovanju, ali i predstojećim ulogama. Jedan od njih je svakako glavna uloga u novoj seriji reditelja Zdravka Šotre, koji planira da kao idealan scenario iskoristiti najzanimljivije delove dva romana Milice Jakovljević, „Samac u braku" i „Nepobedivo srce", i tako nastavi sa ekranizacijom likova dela Mir Jam. Glavna uloga, pored Slobode, pripala bi i atraktivnoj glumici Ivani Jovanović, koja je nedavno glumila u seriji „Greh njene mame“.
- Konačni ishod serije znaće se za nekoliko dana, kada se završe pregovori između čelnih ljudi serije i Radio-televizije Srbije. Posle potpisivanja ugovora razmotriću ponudu. Do tada se odmaram kod mojih roditelja i pregovaram za nove projekte - ističe Sloboda i dodaje da, bez obzira što njene kćerke imaju svega šest meseci, planira da ih sa suprugom Vojinom povede na more.
- Tokom leta nisam želela da prihvatim projekte koji bi podrazumevali celodnevno odsustvo od kuće. Još sam najpotrebnija kćerkama. Nije poenta roditi ih pa ih prepustiti babi i dedi da se o njima brinu. Od oktobra ću igrati svoje stare predstave i sigurna sam da ću uspeti da uskladim obaveze. Pre toga Vojin i ja planiramo da zajedno sa kćerkama odemo na more. Još ne znamo gde će to biti i kada, ali čim nam obaveze dozvole, idemo - radosno je rekla zvezda serije „Ranjeni orao“. Dodala je da odlazak na more sa njenim mezimicama neće biti problem, jer one vole da putuju i da skitaju po ceo dan.
Budući da je Sloboda rođena 21. avgusta, a njen supruga samo dan kasnije, šarmantna glumica i izabranik njenog srca Vojin Ćetković verovatno će proslavu upriličiti u krugu porodice, posle čega će otići na željeno letovanje.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti