Da ste spremni za novu ljubav: Saznajte uz pomoć ovih 10 znakova

Da ste spremni za novu ljubav: Saznajte uz pomoć ovih 10 znakova

29/01/2015

0

Za početak pitajte sebe da li ste srećni.

Postoji neka urbana legenda da je potrebno da prođe polovina vremena od onog koje ste proveli s bivšim u vezi, da biste ga potpuno preboleli. Ako niste sigurni da li vaše srce na putu oporavka, proverite u sledećih deset pokazatelja.

1. Izlazite sa prijateljicama u noćni provod bez ikakve potrebe da flertujete sa muškarcima oko vas. Nakon raskida ste verovatno izlazili i tražili prilike za upoznavanje kako biste sebi dokazali da možete da nađete novog dečka. Sada ste povratili samopouzdanje i želite da se provedete sa svojim prijateljicama.

2. Možete slušati “vaše” pesme, gledati serije i filmove, odlaziti na mesta koja ste posećivali sa bivšim bez da padnete u depresiju, bez suza ili besa.

3. Ne tražite novog dečka koji je njegova kopija. Da, možda imate određeni fizički tip koji vas posebno privlači, ali nemojte se svesno upustiti u pronalazak čoveka vašeg života koji je njegov klon.

4. Ne pokušavate da ga učinite ljubomornim tako što ćete fotografije sa novim muškarcima objavljivati na Fejsbuku i drugim društvenim mrežama.

5. Ne provodite svaki slobodni trenutak “opsedajući” njegove profile na društvenim mrežama, niti analizirajući svaku njegovu fotografiju do poslednjeg detalja.

6. Ne upoređujete svakog novog muškarca kojeg upoznajte sa svojim bivšem. U glavi ne radite popis plusova i minusa s obzirom na izgled, duhovitost ili stanje na bankovnom računu.

7. Možete imati njegov broj u svom pametnom telefonu bez bojazni da ćete mu poslati poruku ili ga nazvati kad popijete previše.

8. Slučajni susret sa bivšim u gradu ne izaziva u vama napada panike. Još uvek osećate ono “stezanje” u stomaku kada ga vidite, ali reč je o emociji koju možete da kontrolišete.

9. Možete da odete na kafu s njim, njegovom sestrom ili najboljim prijateljem. Isto tako, možete i odbiti poziv za susret bez kajanja. Svejedno vam je.

10. Možda još uvek razmišljate o njemu i zajednički provedenom vremenu, ali lice bivšeg nije prva stvar na koju pomislite nakon buđenja, i zadnja pre spavanja.

Izvor: stvarukusa.rs

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Najnovije vesti