Kraj ljubavi: Raskinuli Bogdan Bogdanović i Olga Danilović?

Kraj ljubavi: Raskinuli Bogdan Bogdanović i Olga Danilović?

Autor: | 11/09/2020

0

Bogdan Bogdanović i Olga Danilović raskinuli su emotivnu vezu posle nešto više od dve godine, prenose domaći mediji. Par je shvatio da njihova ljubav nema budućnost i odlučili su da svako krene svojim putem. Iako nikada nisu fotografisani zajedno, jer su vezu krili od očiju javnosti, nikada je nisu ni damantovali.

‒ Od početka ljubavne veze nisu želeli da se oglašavaju u javnosti, ni da potvrde, ali ni da demantuju da su u emotivnoj vezi. No, bilo je više nego očigledno da su zaljubljeni, srećni i ispunjeni gde god da ste ih videli u gradu. Kada su Bogdanove prilike dozvoljavale, vreme bi zajedno provodili u Beogradu. Dok je bio u Americi Olga je odlazila kod njega. Svaki trenutak slobodan od sportskih obaveza provodili su skupa. Za sve u okolini važili su za skladan par ‒ rekao je dobro obavešteni izvor za „Blic“.

Pročitajte: Bogdan Bogdanović ekskluzivno za Hello! - Ne jurim ljubav, čekam da mi se desi

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vuja (@vujajovic) дана 18. Нов 2019. у 9:04 PST

‒ Iako ih veliki broj fanova prati na društvenim mrežama, nikada do sada nisu želeli da podele fotografiju na kojoj su zajedno ili da odgovaraju na pitanja vezana za ljubavni status. Za medije su uvek imali isti odgovor, da privatnu stranu života žele da sačuvaju za sebe. Odgovarali su samo na pitanja koja se tiču karijere. I kad su proslavili prvu godišnjicu ljubavi, nisu hteli da pričaju o njihovoj romansi ‒ objašnjava izvor blizak paru.

Bogdan Bogdanović i Olga Danilović ‒ Veza nije uspela

Vest da je njihovoj ljubavi došao kraj iznenadila je celokupnu javnost, a pre svega njihove najbliže.

‒ Svi su bili iznenađeni kada se saznalo da odnedavno nisu zajedno. Mnogo su pričali o budućnosti njihove veze i shvatili da svako ima drugačije mišljenje o periodu koji je pred njima. Odlučili su da se rastanu u prijateljskom tonu. Dogovorili su se da posle svega ostanu u kontaktu jer imaju mnogo zajedničkih prijatelja, preko kojih su se, inače, i upoznali. Svako je slobodu iskoristio kako bi se posvetio svojim obavezama ‒ dodaje izvor.

Pročitajte: I ljubav mu se desila - Bogdan Bogdanović i Olga Danilović uslikani zajedno (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olga Danilovic (@danilovicolga) дана 16. Авг 2020. у 11:54 PDT

U prilog priči da košarkaš i osam godina mlađa teniserka više nisu zajedno govori činjenica da je Olga razgovarala sa Stefanom Bojićem, teniskim fristajlerom, ali da na pitanje o Bogdanu nije želela da odgovori.

Inače, Bogdan je pre Olge bio u vezi sa manekenkom Anjom Škuletić i glumicom Jovanom Stojiljković.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, ATA Images, instagram