Ana Marija i Vlada zajedno gostovali na TV Pink: Došli smo da kažemo istinu, povređeni smo

Ana Marija i Vlada zajedno gostovali na TV Pink: Došli smo da kažemo istinu, povređeni smo

Autor: | 06/02/2015

0


Vladimir Stanojević i Ana Marija Žujović odlučili su da se zajedno pojave na televiziji "Pink". Supružnici čiji je fizički obračun već nekoliko dana glavna tema svih elektronskih i štampanih medija u Srbiji našli su se u emisji Srđana Predojevića i seli za isti sto.
Voditelj je opisao romansu koja je trajala od aprila prošle godine.
- Toliko meseci smo bili zajedno i imali smo predivnu vezu. To je bila žena sa kojom sam želeo da provedem ostatak života - rekao je Vlada.
Fitnes šampionka potvrdila je da je juče bila u policiji, ali da nije podnela krivičnu prijavu protiv čoveka za kojeg se krajem prošle godine udala u Las Vegasu.
- Tačno je, juče sam posetila policiju, ali nisam podnela prijavu. Policija je sve saznala iz medija i zbog toga su me pozvali. Dala sam izjavu u svojstvu građanina i oni znaju šta se dogodilo - rekla je Žujovićeva.
Uprkos tome što je već dao saopštenje za javnost, Vladimir je želeo još jednom da ispriča šta se dogodilo kobne noći.
- Živeli smo kao u bajci, ali u poslednje vreme bilo je trzavica koje, nažalost, nismo mogli da preguramo. U noći između ponedeljka i utorka vidno iznerviran zbog priča koje sam čuo o Ani Mariji, ali i dodatno podstaknut alkoholom, otišao sam kod nje u stan u nameri da porazgovaramo i odem. Međutim, kada sam krenuo došlo je do obostranog fizičkog obračuna. Ona je mene vukla, ja nju i na kraju sam je udario - rekao je voditelj, a na njegove reči nadovezala se Žujovićeva:
- Nisam očekivala ovakav kraj. On je više povređen u ovoj priči, ja jesam fizički, ali on je mentalno. Kada me udario pala sam i tada mi je napukla usna i krenula krv iz nosa. Kada sam ustala ujutro videla sam modricu na svom oku, nisam razmišljala o posledicama i razočarana, ljuta, besna, 'okačila' sam fotografiju na svom Fejsbuk profilu. Iz ove perspektive, nikada to ne bih uradila. 
Stanojević je priznao da se kaje zbog svega što se dogodilo, a oboje su s istim ciljem prihvatili gostovanje u emisiji.
- Došli smo da kažemo istinu i da prestanu spekulacije. Stavljaju nam se u usta reči koje nismo izgovorili. Rekao sam da se kajem i da mogu da vratim vreme, nikada u životu to ne bih uradio. Voleo bih da ostanemo u korektnom odnosu. Želim joj sve najlepše u životu, bez ikakvih ružnih reči i iznošenja 'prljavog veša' - izjavio je voditelj, dok je Ana istakla da je rano da govori o njihovom daljem odnosu.
- U ovom trenutku mogu svašta da kažem, ali da ne bi bilo posledica, samo ću zadržati sve za sebe dok ne sednem da razmislim - zaključila je ona.

Inače, par se venčao pre samo dva meseca u Las Vegasu i neposredno nakon sklapanja braka dao izjavu za portal Hellomagazin.rs. Kako su tada o svom braku govorili zaljubljeni supružnici pogledajte OVDE!

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti