Ana Marija Žujović brutalno pretučena?

Ana Marija Žujović brutalno pretučena?

Autor: | 03/02/2015

0

Fitnes šampionka Ana Marija Žujović objavila je na Fejsbuku fotografiju na kojoj je u modricama. Ona je napisala i komentar zbog kog su mnogi pomislili da iza ovoga "dela" stoji njen suprug Vlada Stanojević.
- Nisam Rijana, ali ni ti nisi Kris Braun, a što je najgore ovo je Srbija, zemlja gde niko ne odgovara za svoja dela! Stop nasilju nad ženama!
Vladimir Stanojević prokomentarisao je za portal Hellomagazin.rs fotografiju svoje supruge na kojoj se vide podlivi i modrice preko desnog oka kao i posečena usna. On kaže da se Ana Marija povredila na treningu, a da je tu situaciju iskoristila da skrene pažnju na nasilje nad ženama. Međutim, poznatog voditelja je ova situacija uvredila te se zapitao kako ljudi uopšte mogu da pomisle da on može da učini ovako nešto.
- Nikada je ne bih udario, jer je ona ljubav mog života. U pitanju je povreda na treningu i jasno na slici stoji da je u pitanju kampanja. Samo bi lud okarakterisao mene kao nasilnika. Zar ja izgledam tako? Zar se ponašam tako? - rekao je Stanojević i dodao da je Ana Marija odlučila da se povodom ovoga neće oglašavati u medijima.

Autor: Life Content

Foto: Ana Marija Žujović / Facebook

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti