Vladimir Stanojević i Ana Marija Žujović: Generalna proba u "gradu greha"

Vladimir Stanojević i Ana Marija Žujović: Generalna proba u "gradu greha"

Autor: | 11/12/2014

0

Na istom mestu na kome su se na večnu ljubav svojim izabranicama zavetovali Elvis Prisli, Ričard Gir i Majkl Džordan, u čuvenoj kapeli "Little White Chappel" u Las Vegasu, sudbonosno "da" svojoj izabranici Ani Mariji Žujović izgovorio je i voditelj Vladimir Stanojević. Osim zlatom na "Svetskom prvenstvu" u ovom američkom gradu, prvakinja fitnesa okitila se i burmom. Iako su planirali da se venčaju naredne godine, poznati par odlučio je da tokom ovog putovanja napravi generalnu probu.
- Venčali smo se 24. novembra i bilo je potpuno spontano. Pripreme su trajale vrlo kratko, limuzinu smo obezbedili na dan venčanja, a burme smo kupili u kapeli. Bilo je veoma uzbudljivo - kaže za "Hello!" poznati mladoženja, na koga je boravak u "gradu greha" ostavio snažan utisak. Pored obilaska znamenitosti, par se zabavljao i u čuvenim kazinima, a pred povratka u Beograd dogodio im se mali peh.

- Let iz Njujorka planiran je u sredu, ali nam je zbog snežnog nevremena i zavejanih pista let odložen za naredni dan. U Srbiji me je očekivalo snimanje "Bravo šoua" i u jednom trenutku počela je da me hvata panika da neću stići, adrenalin mi je u jednom trenutku bio veći nego u kapeli. Na sreću, sve se dobro završilo - kroz osmeh govori Stanojević, koji je po dolasku u Srbiju zajedno sa suprugom i najbližim prijateljima sklapanje braka proslavio u jednom poznatom beogradskom klubu.

Posle "generalne probe" u Las Vegasu, bračni par polako počinje sa pripremama za veliko svadbeno slavlje, koje će upriličiti u septembru naredne godine u Beogradu, a na pitanje o potomstvu tridesetdvogodišnji voditelj kaže da će se i to najverovatnije dogoditi krajem sledeće godine.

Piše: Deana Đukić, Life Content
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još