Ana Marija Žujović otkrila ko ju je brutalno pretukao

Ana Marija Žujović otkrila ko ju je brutalno pretukao

Autor: | 03/02/2015

0


Posle celodnevne polemike oko toga da li je fitnes šampionku Anu Mariju Žujović pretukao suprug, voditelj Vlada Stanojević, ili je u pitanju bio samo marketinški trik, o čemu se spekulisalo, ekipa portala pulsonline.rs uputila se ka novobeogradskom naselju "Belvil", gde Ana živi. Fitnes šampionku novinari su sreli ispred ulaza u jedan frizerski salon u blizini njenog stana.
Podsećanja radi, Ana Marija je danas u toku dana na svom Fejsbuk profilu objavila uznemirujuć "selfi" na kom se može videti da joj je pretučena, a sve to uz propratni status:
- Nisam Rijana, ali ni ti nisi Kris Braun, a što je najgore ovo je Srbija, zemlja gde niko ne odgovara za svoja dela! Stop nasilju nad ženama - poručila je Ana Marija, očigledno aludirajući na svog supruga.
Pošto je prvo dala izjavu za nekoliko portala gde objašnjava kako bi najviše volela da je u pitanju marketinški trik, ali da na žalost nije, kako se loše oseća, te da ipak ne bi pričala o tome, oglasio se i Vladimir, koji je priču o batinama demantovao i dodao da Anu nikada u životu ne bi udario, te da se povredila na treningu, i kako bi novinarima trebalo da je jasno da je u pitanju kampanja, kao što je i označeno haštagom pored fotografije.
Ipak, kada su novinari Ana Mariju sreli ispred salona bila je prilično uznemirena, u stanju šoka, i uprkos tome što joj je bilo neprijatno, rekla je na kraju šta se zapravo dogodilo. Na pitanje da li je to Vlada uradio, odgovorila je:
- Jeste. Istina je. Verujete, u totalnom sam šoku, i ne bih mnogo pričala o tome. Istina je da me je on pretukao, ali ne znam kako ću reagovati. Moja mama misli da bi trebalo krivično da ga gonim, ali ja ću još uvek razmisliti o svemu - izjavila je Žujovićeva pred kamerama dodavši da joj je najgore palo to što je posle svega, njen suprug ovaj događaj pokušao da zataška u javnosti ispričavši da se povredila na treningu.

Šta je o ovom nemilom događaju rekao Vladimir Stanojević pročitajte OVDE!

Izvor: Pulsonline.rs

Foto: Ana Marija Žujović / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti