Seka Aleksić i Veljko Piljikić: Snežna bajka na Jahorini

Seka Aleksić i Veljko Piljikić: Snežna bajka na Jahorini

Autor: | 25/03/2015

0


Folk zvezda Seka Aleksić iskoristila je hladni početak marta kako bi se odmorila i napunila baterije za radnu sezonu koja je pred njom. Sa suprugom, kik-bokserom Veljkom Piljikićem i prijateljima boravila je na Jahorini, a svež planinski vazduh i visok snežni pokrivač bili su odlična uvertira za poslednje ovosezonsko zimovanje folk zvezde, na koje se otisnula samo nekoliko nedelja posle posete Budimpešti.
- Jahorina me je oduševila i tvrdim da može da stane rame uz rame sa najvećim svetskim ski-centrima. Staze su fenomenalne i lagala bih ako kažem da nisam uživala u svakom trenutku. Posle laganog doručka usledilo bi skijanje. Mogu da se pohvalim da sam 'osvojila' i jednu crnu stazu. Po podne bih uživala u jahorinskom čaju i borovnicama, a zatim i u vožnji motornim sankama - prenosi Seka utiske za magazin "Hello!". Za razliku od svoje supruge koja obožava skijanje, Veljko je vreme provodio u sportskim aktivnostima koje njemu pričinjavaju zadovoljstvo.
- Veljko je trenirao i obilazio planinu motornim sankama, a zatim bismo zajedno uživali u planinskim specijalitetima. Zanimalo me je kako se priprema planinska hrana, s obzirom na to da ima specifičan ukus, pa sam dobila privilegiju da određeno vreme provedem u kuhinji jednog od najboljih planinskih restorana. Ukrala sam nekoliko recepata, i kada se završi post, pripremiću upravo te specijalitete - ističe Seka, koja ne krije da joj prijaju romantični trenuci sa mužem.


- Veljko i ja najviše volimo da se osamimo i maksimalno posvetimo jedno drugom, a planinska idila idealna je za romantične trenutke udvoje. Ljubav u neizmernim količinama neizostavni je sastojak svakog našeg zajedničkog trenutka - dodaje popularna učesnica kulinarskog šou-programa "Dvanaest veličanstvenih", koji se emituje na televiziji "Pink".
Umorna od nastupa i gradske vreve, pevačica je odlučila i da se kloni noćnih izlazaka, pa je večeri provodila u luksuznom spa-centru hotela "Lavina", u kome su ona i njen suprug bili smešteni.
- Hotel odiše planinskim ambijentom, kao i apartman u kome smo bili smešteni. Ispijanje čaja uz kamin i laganu muziku došli su mi kao melem na ranu posle brojnih neprospavanih noći, i na pamet mi nije palo da idem u noćni provod, iako se najbolji noćni klub na Jahorini nalazi upravo u hotelu u kome smo bili smešteni - kroz smeh kaže Seka koja je tokom boravka na Jahorini probala i mnoge kozmetičke i spa-tretmane, a masažama nije odoleo ni njen suprug.


- Posle bazena i saune usledila bi masaža, i tako svake večeri. Probala sam i brojne tretmane sa domaćim planinskim medom, a rezultati su me prijatno iznenadili - kaže folk zvezda, koja se po povratku u Beograd fokusirala na pripremanje novog albuma koji će se uskoro naći u prodaji. Slede promocija, snimanje spotova, kao i velika koncertna turneja.
- Veoma sam zadovoljna onim što je urađeno i verujem da će svi oni koji vole to što radim biti oduševljeni kada čuju nove pesme - kaže Seka, koja je od supruga Veljka na Jahorini dobila poklon, maskotu Zimskih olimpijskih igara, koje su u Sarajevu održane davne 1984. godine. Vučko je ručni rad majstora sa Jahorine, a Seka se u igračku zaljubila na prvi pogled.
- Nije što je naša, ali ta maskota mi je najlepša od svih koje sam do sada videla.

Piše: Nikola Rumenić; Life Content
Foto: Nikola Bojanić; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti