Adil Maksutović: Ne mogu više da slušam laži porodice Ramadanovski

Adil Maksutović: Ne mogu više da slušam laži porodice Ramadanovski

Autor: | 12/03/2014

0

Početkom decembra prošle godine javnost je bila šokirana vešću da je pevač Adil Maskutović pretukao svoju nevenčanu suprugu Džejevu ćerku Anu Ramadanovski i to samo dva meseca nakon što mu je na svet donela sina. Adil i Ana nisu mnogo govorili o incidentu, medijima su se provlačile priče da je Adil želeo da se pomiri sa suprugom, da ju je pozvao da demantuju vesti u jednoj emisiji, ali sve je manje-više ostajalo u sferi nagađanja. Nakon jučerašnjeg suđenja na kojem se nije pojavio, već je umesto njega došao advokat, Adil Maksutović je objavio saopštenje jer kako je rekao "ne može više da ćuti i trpi neistine".
- Ne mogu više da ćutim i slušam laži i bljuvotine porodice Ramadanovski, kao ni amatersko, nestručno i nimalo objektivno prenošenje tabloidnih "novinara" o "monstruoznom" prebijanju Ane Ramadanovski. Ponestalo mi je razumevanja za njenu moguću "postporođajnu depresiju", izlive besa, psovki, ljubomore i nevaspitanje. Sada već sa sigurnošću znam da je kroz ceo ovaj medijski linč, čime mi je narušen ugled, naneta duševna bol meni i mojoj porodici, ugrožena bezbednost i načinjena velika materijalna šteta, najgore od svega je uskraćeno pravo da gledam svoje petomesečno dete kako raste u zdravoj porodici kojoj sam se dugo nadao - naveo je Maksutović i dodao:
- Pored nesavesnih i neukih "novinara" koji ne znaju osnovna pravila u novinarstvu, podjednako krivim i porodicu Ramadanovski na čelu sa legendarnim pevačem i bivšim čovekom – Don Džej Ramadanovskim, koji je dokazao da i dalje ima veliki uticaj u društvu i da njegovi "drugovi" policajci mogu da reše šta god on poželi jer je to zaslužio tokom svih ovih godina čašćavanja po kafanama i gratis pevanja na privatnim zabavama. Na žalost, ti isti policajci koji su mi namestili igranku po Džejovoj direktivi, mogu da ostanu bez posla jer nisu proverili krucijalne činjenice: Ramadanovski Ana nije imala nijednu telesnu povredu! Ne postoji nijedna fotografija monstruozno pretučene Ane, niti postoji bilo kakav izveštaj lekara koji potvrđuje da je bila na prijemu gde su konstatovane teške ili makar lake telesne povrede.
Adil je na kraju saopštenja pozvao Džeja da javno rasprave sve nesuglasice.
- Javno pozivam gospodina Džeja Ramadanovskog da sa mnom gostuje u bilo kom televizijskom duelu, ali isključivo uživo, i da popričamo o celokupnoj porodičnom zavrzlami jer očigledno narod želi da sazna istinu o njegovoj "napaćenoj" mezimici.

Autor: Gordana Vasiljević, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti