Adil Maksutović: Demantuje da je pretukao suprugu Anu

Adil Maksutović: Demantuje da je pretukao suprugu Anu

Autor: | 09/12/2013

0

Povodom vesti koja se pojavila danas, da je u petak Adil Maksutović pretukao svoju tek porođenu suprugu Anu, oglasio se popularni pevač saopštenjem koje vam prenosimo u celosti.
- Demantujem da sam pretukao svoju verenicu Anu Ramadanovski. Protiv dnevnog lista koji je ovo objavio podneću tužbu zbog svih lažnih naslova koji su izlazili, a vezani su za mene i moju porodicu. Ne znam čime sam ovo zaslužio. Ne mogu da verujem da je neko ljubomoran na moj poslovni uspeh i na činjenicu da sam sa ženom sa kojom sam u vezi osam godina, koju volim i poštujem, dobio zdravog sina. Zanima me zašto i po čijoj direktivi se ovo radi i ko štiti te medije koji tako smelo objavljuje gnusne laži! Pokušavaju da mi naruše porodičnu sreću na najbrutalniji i najpodmukliji način. Neka im je na čast. Ti ljudi ne zaslužuju da ih neko nazove novinarima jer bi svaki profesionalac dobro proverio takvu informaciju, pa tek onda objavio na naslovnoj strani. Takvi novinari brukaju ostale kolege koje pošteno i na pravi način rade svoj posao. Adil Maksutović
Podsetimo, jutros je objavljeno da je pevač nekoliko puta udario pesnicama kćerku Džeja Ramadanovskog, a zatim je šutnuo u stomak, na kojem ima svežu ranu od carskog reza. Ana je nakon napada pozvala policiju, a to je potvrdio i njen otac.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti