Džej Ramadanovski: Adilu neću oprostiti to što je učinio mojoj kćerki

Džej Ramadanovski: Adilu neću oprostiti to što je učinio mojoj kćerki

Autor: | 11/12/2013

0


Džej Ramadanovski nikad neće oprostiti Adilu Maksutoviću što mu je udario kćerku Anu. Poznati pevač razočaran je zetovim postupkom i poručuje mu da su završili za sva vremena.
- Već sam rekao da je sramota to što je uradio. Veoma sam razočaran. On je kod mene završio. Ne znam šta je mislio, da je Ana tikva bez korena. Da li je ovo kameno doba pa da na takav način moramo da rešavamo probleme. Svi znaju da sam ga bodrio i gledao kao svoje dete, zaista nemam reči za sve to što se desilo. Bolje da je mene prebio. Da je na mene skočio, nekako bih mu oprostio, ali kad je udario na nju, to neću nikad - rekao je Džej za Kurir.
Da podsetimo, Adil Maksutović juče je u policijskoj stanici u Borči izjavio da je samo "protresao" nevenčanu suprugu Anu Ramadanovski i to zato što je vređala njegovu majku.
- Nisam udario Anu. To veče, u petak, vređala je moju majku i izbila je svađa. U jednom momentu sam je uhvatio za ramena i protresao. Nije tačno da sam je tukao i da je zato otišla iz kuće - izjavio je Adil policijskim inspektorima koji su ga juče saskušali po nalogu tužioca.

Autor: Life Content
Izvor: Kurir, Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još