Džej Ramadanovski: U šoku zbog optužbi Adila Maksutovića

Džej Ramadanovski: U šoku zbog optužbi Adila Maksutovića

Autor: | 14/03/2014

0

Džej Ramadanovski je šokiran optužbama njegovog nesuđenog zeta Adila Maksutovića da je "narkoman i alkoholičar koji je zetu kod drugova iz policije namestio 'igranku'".
- Hrani kuče da te ujede! Mene, čoveka od pedeset godina zove na neki TV duel?! Mene, koji sam uvek bio uz njega! Sada ispada da sam ja krivac što je moja ćerka dobila batine od njega! Pa naravno da ću braniti svoje dete - priča u jednom dahu popularni pevač.
Džej je potvrdio da je on pozvao policiju, ali i ističe da je na to imao pravo.
- Dete je došlo kod mene na Dorćol, kuka, plače... Naravno da sam zvao (policiju) i rekao šta je bilo. Drugo, nisam ni otišao tamo na lice mesta kad je policija vršila uviđaj. Posle sam od Ane čuo šta je bilo. Završio je fakultet, a vaspitanje mu je nula. Ne nula, nego dupla nula! Ja sam prošao ulicu i sve ostalo, ali nikad se ne bih tako ponašao - kaže on.
Ramadanovski kaže da nema potrebe za bilo kakvim TV duelom, jer nema želju da sa Adilom polemiše. Ali, naročito ga je pogodila Adilova tvrdnja preko "fejsbuka" da je alkoholičar i narkoman.
- On više ne zna šta da kaže o meni. Namerno hoće da me isprovocira da bi došao kod mene. Njemu nešto nije u redu sa glavom... sam sebi u stomak skače, kao da je psiho. Šta sam ja kriv što je on tukao Anu?! Ja sam kao otac, naravno, stao na ćerkinu stranu. Što mene proziva, ne znam...
Džej kaže da Adil više za njega ne postoji i da mu se u slučaju njihovog susreta neće ni javiti.
- Ne želim mu zlo, ništa loše, ali sve je ovo njegova bruka i sramota. Sram ga bilo - kaže Džej za Kurir.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin