Tamara Jarić: Adrijanin savet me uvek vrati na pravi put

Tamara Jarić: Adrijanin savet me uvek vrati na pravi put

Autor: | 15/03/2014

0


Mlađa sestra slavnog košarkaša Marka Jarića nova je zvezda srpska modne scene. Tamara Jarić završava novu kolekciju, a priča i o saradnji sa snajom Adrijanom Limom, top-modelom.
- Završavam kolekciju jesen/zima 2014. Ovoga puta bila sam inspirisana modernim skulpturama. Krojevi su čisti, detalji intrigantni, a modna boja je crvena. Trudila sam se da napravim nosivu kolekciju za svakodnevnu ženu koja svakako želi da izgleda elegantno i moderno. Zastupljeni materijali su vuneni kvalitetni štofovi, koža i žersej visokog kvaliteta - kaže Tamara Jarić.
U planu je bila i saradnja sa Limom, a slavna manekenka joj je dala vredan savet.
- Dala mi je savet koji još pamtim i koji me uvek vrati na pravi put kada odlutam, a to je da uvek budem svoja i ne obazirem se na to šta drugi dizajneri rade.

Tamara je deset godina živela u Americi. Nedavno se vratila u Beograd, na Dorćol.
- Polako se privikavam na Beograd. Zaista imam najbolje od grada, prelep park preko puta zgrade, šetalište na Ušću, kao i centar, što je jako značajno pošto ne vozim. Stičem nova poznanstva, definitivno smo prisniji od stranaca.

Tamara navodi da će joj malene Sijena i Valentina, Markove i Limine ćerke, mnogo nedostajati.

- Već neko vreme ne živim u istom gradu gde su Valentina i Sijena. One mi nedostaju jer su jako slatke, pametne i baš mi je zabavno kada sam sa njima. Nadam se da ću ih uskoro videti.

Na pitanje kako izgleda jedan porodičan dan kada su svi na okupu, Tamara kaže - sasvim opušteno.
- Veoma lagano i ništa neuobičajno. Volimo da igramo karte, gledamo film ili pozovemo prijatelje na večeru. Kada sam sa porodicom, želim maksimalno i kvalitetno da iskoristim to vreme. Moja porodica i prijatelji su mi podrška. Kada mi teško ide i kada sam u dilemi, oni me često bodre i navijaju da idem dalje.

Našoj publici predstavila se na prošloj Nedelji mode sa svojom prvom kolekcijom.
- To je bio veliki korak za mene i jako mi je drago da se to desilo u mom rodnom gradu. Posebno mi je bilo drago da me je naša publika srdačno primila. Ja se zaista trudim da kreiram na visokom nivou i drago mi je da to ljudi kod nas ipak prepoznaju. Volela bih da se etabliram kao dizajner u Srbiji, da mi ovde bude baza.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti