Tamara Jarić: Adrijana Lima će uvek biti član moje porodice

Tamara Jarić: Adrijana Lima će uvek biti član moje porodice

Autor: | 05/09/2014

0

Kreatorka Tamara Jarić (32), koja trenutno završava novu kolekciju, otvorila nam je vrata svog životnog i poslovnog prostora u centru prestonice, gde je redovno posećuje i brat Marko (36).
- Mama i ja živimo u ovoj zgradi, a Marko, kada je u Srbiji, u drugom je delu grada. Samo što je stigao u Beograd. Pre dva dana me je posetio i fotografisao dok sam radila na novim modelima, a da to nisam ni znala. Sliku je postavio na Tviter i na taj način me izreklamirao - kroz smeh nam je rekla šarmantna dizajnerka koja ne krije da je i s bivšom snahom Adrijanom Limom (33) u odličnim odnosima.

Na natpise u novinama koji se tiču ljubavnog brodoloma njenog brata i snaje niko se od njih ne obazire.
- Svi skupa se smejemo tome. To nikada neće uticati na naše porodične odnose i to je jedino važno. Na moju sreću, ne okružuju me ljudi koji čitaju takve stvari ili komentarišu - kaže Tamara i dodaje da joj bratanice Valentina (5) i Sijena (2) jako nedostaju.
- Mnogo sam vezana za njih. Provele smo divno leto zajedno. Bile smo najpre u Porto Montenegru, a zatim na Ibici. Sjajno smo se provele. Valentina jako liči na Adrijanu, dok je karakterno ista Marko. Volim da kažem kako je pokupila najbolje od oba roditelja. Sita se s njom svaki put ispričam i ismejem jer je jako zabavna. Za nju sam posebno vezana jer sam živela u Americi kada je ona rođena. Stalno sam bila kod njih i s njom sam provodila dosta vremena - priča Tamara i dodaje da joj ne bi smetalo da novu kolekciju ponese bivša snajka, ali nikad ne bi koristila porodične veze za ličnu promociju.
Marko je nedavno stigao u Beograd, dok su ćerkice Sijena i Valentina s majkom Adrijanom Limom. Par se rastao u aprilu ove godine, ali nikada nisu u javnost izneli detalje raskida.

Izvor: Blic
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti