Emina Jahović: Kletve su opasne igračke

Emina Jahović: Kletve su opasne igračke

Autor: | 07/03/2014

0

Gledaoci muzičkog takmičenja "X Faktor" još se nisu oporavili od šoka zbog izbacivanja talentovane Ilme Karahmet (13), koja je važila za jednog od favorita, a sama devojčica je dodatno podigla prašinu u medijima uputivši na "Fejsbuku" kletve na račun članice žirija Emine Jahović. Ilma je ubeđena da je supruga Mustafe Sandala odgovorna za njeno ispadanje iz šoua, jer je treći i presudni glas za ostanak dala njenom rivalu u duelu - Maidu Hećimoviću. Emina je smatrala da je Ilma "pretalentovano dete i da njeno vreme tek dolazi, dok je Maidu X faktor možda poslednja šansa za proboj u svet muzike". Ipak, Ilma je kasnije objasnila da joj je "Emina srušila snove svojom odlukom, ali je i dalje poštuje".
Ilmina majka Edina otišla je korak dalje dovodeći u sumnju ispravnost takmičenja, jer se produkcija oglušila o njihove zahteve da dobiju uvid u glasove publike.
Zbog napada i kletvi u četvrtak se oglasila na Tviteru i Emina napisavši:
- Da sam na mestu nekih od vas koji mi sa skrivenih profila klevetaju malu decu, bio bi me strah. Kletve su najveći bumerang i opasne igračke.
Mada je planirano da Ilma bude gošća 23. marta na superfinalu u "Areni", njeni roditelji poručili su produkciji da je učešće njihove ćerke u "Iks faktoru" završeno.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin