Jovana Joksimović: Željko mi je pružio veliku sigurnost tokom porođaja

Jovana Joksimović: Željko mi je pružio veliku sigurnost tokom porođaja

Autor: | 04/05/2014

0

Harizmatična voditeljka Jovana Joksimović desetog aprila na svet je donela dečaka kome su ona i njen suprug, pop zvezda Željko Joksimović, dali ime Kosta. U intervjuu za magazin "Story" ona otkriva detalje ovog posebnog čina i ističe da je srećna što je prilikom porođaja suprug bio pored nje.

Da li je vaš suprug bio prisutan na porođaju?

- Željko i ja smo doneli zajedničku odluku da i on bude prisutan na porođaju s obzirom na to da je beba došla na svet carskim rezom. I nismo pogrešili, naprotiv… Mnogo sam srećna što je pored mene tokom najlepšeg momenta u mom životu bio moj muž koga obožavam. Bez njegove podrške, smirenosti i ljubavi danas ne bih bila ovoliko srećna i zadovoljna. Bio je uz mene svih ovih dana, pružao mi je veliku sigurnost, a to je za ženu nakon porođaja najvažnije - da oseća ljubav, veliku pažnju i ogromnu sreću muža i oca svog deteta. Mnogo sam srećna zbog svega.

Šta ste prvo pomislili kada ste videli Kostu?
- Uz konsultaciju sa doktorima, donela sam odluku da budem svesna tokom carskog reza jer nisam želela da propustim taj momenat za koji sve žene kažu da je najlepši u životu. Neverovatan je osećaj gledati rađanje života koji je u vama nastajao devet meseci.

Koje emocije u vama preovladavaju sada kada gledate svog sina?
- Ne može rečima da se opiše taj osećaj. Verovatno sve žene koje imaju dete znaju kakva je to radost

Izvor: Story

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još