Željko i Jovana Joksimović: Putovanje u Crnu Goru bez sina Koste

Željko i Jovana Joksimović: Putovanje u Crnu Goru bez sina Koste

Autor: | 04/07/2014

0

Jovana i Željko Joksimović juče ujutru su otputovali u Crnu Goru, dok su svog tromesečnog sina ostavili u Beogradu. Naime, dok Joksimovići budu boravili u Herceg Novom, malog Kostu će čuvati bake, ali i dadilje u njihovom porodičnom domu.
Jovana i Željko su oko 9 časova stigli na Aerodrom !Nikola Tesla", a kao pravi džentlmen, kofer je vukao pevač, dok ih je u stopu pratio njegov menadžer Bane Obradović. Kako u Crnoj Gori ostaju kratko, oni su odlučili da svog mališana ostave kod kuće kako se ne bi umorio od puta. Iako je juče ujutru vreme bilo promenljivo, Jovana je odlučila da putuje u kratkoj letnjoj haljini, a moglo se primetiti da samo tri meseca posle porođaja voditeljka odlično izgleda.
Joksimović je objasnio zašto nisu poveli svog sina Kostu u Crnu Goru, gde će pevač nastupiti na jednom muzičkom festivalu.
- Otpevaću jednu pesmu na festivalu. Sin nam je ostao kod kuće, a ima njega ko da čuva. Tu su naše mame, a i žene koje nam pomažu - izjavio je Željko za "Alo!" pre ulaska u avion.
Inače, Joksimović je nedavno održao koncert u Makedoniji, gde ga je na stadionu "Filip Drugi" slušalo oko 70.000 ljudi, i tom prilikom je oborio sve rekorde posećenosti na ovom mestu.

Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti