Džordž Kluni: Otkrivena lokacija venčanja

Džordž Kluni: Otkrivena lokacija venčanja

Autor: | 27/05/2014

0

Džordž Kluni navodno je izabrao lokaciju za venčanje. Mediji pišu da će holivudski glumac svojoj verenici Amal Alamudin sudbonosno "da" izgovoriti u jednom britanskom selu, u vili u kojoj se snima popularna serija "Downtown Abbey". Kluni navodno svoju verenicu ove nedelje poveo na kratak odmor, u okviru kojeg su posetili i zamak Hajklir u blizini Londona, gde se serija snima, i koji ga ih toliko oduševio da su se odmah raspitali o mogućnosti da ga iskoriste za svoje venčanje.
- Džordž je postao dobar prijatelj sa glumcem Hjuom Bonvilom, koji glumi u seriji, kada su snimali film "Monuments Men" prošle godine. Kontaktirao je Hjua da mu obezbedi privatan obilazak zamka. Amal je bila oduševljena - ispričao je izvor i dodao:
- Kada je video reakciju svoje verenice na spektakularni viktorijanski dvorac, koji se prostire na preko 400 hektara, počeo je da se diskretno raspituje o tome da tu održe venčanje.
Ovo bi zaista bila dobra lokacija za venčanje, prema rečima izvora, i jer je blizu Londona i aerodroma Hitrou, što bi olakšalo Džordžovoj porodici koja će doleteti iz Amerike, kao i Amalinoj familiji koja stože iz Dubaija i Libana.
U dvorcu trenutno žive lord i ledi od Karnavona sa svojim porodicama, i dozvoljavaju venčanja, sa cenama za iznajmljivanje delova zamka koje se kreću od 23.000 dolara dnevno.
- Džordžu se dopada ideja da se venča u zamku jer je to glamurozno mesto koje bi mogao da osigura. Amalini rođaci sa Bliskog Istoka sigurno će uživati u izložbi, a obilazak dvorca sigurno bi ulešao venčanje - ističe izvor.
Par razmišlja o još nekoliko potencijalnih lokacija, poput Džordžove kuće na jezeru Komo u Italiji, i odmaralište Kabo San Lukas u Meksiku, ali veruje se da Amal želi da venčanje bude održano u Velikoj Britaniji, gde je odrasla.

Autor: Life Content
Foto: Life Content, Facebook

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin