Ivana Stamenković Sindi: Građani peticijom podržali pevačicinu borbu za starateljstvo

Ivana Stamenković Sindi: Građani peticijom podržali pevačicinu borbu za starateljstvo

Autor: | 16/06/2014

0

Ivana Stamenković Sindi preživljava pakao saznaje SCANDAL! u najnovijem broju. Ona je dobila podršku ogromnog broja ljudi koji su čak i napravili peticiju da joj se ćerka vrati. Pre desetak dana sud je doneo odluku da starateljstvo nad njenom četvorogodišnjom ćerkom Petrom pripadne njenom bivšem mužu Nikoli Pavloviću.
- Ne znam gde mi je glava... Ovo je čist kriminal, ne znam ni po kom osnovu. Totalni haos, da li mi veruješ da mi puca glava... Imam pravo na žalbu, ali mani to, meni je dete uzeto. Kakva će biti njena psiha? Ona je u četiri godine izmeštena iz kuće. Još uvek nije formirana ličnost, a počinje neki novi život. Šta se to ovde radi? Ne znam gde se nalazim. Očajna sam! To je kriminal šta se radi sa decom. Počela je da piški u gaće ponovo. Njih to ne interesuje. Je l' su to neki monstrumi - žali se Ivana u najnovije broju SCANDAL! - a i objašnjava kako joj je oduzeto starteljstvo!

Ovo je njena prva iskrena ispovest o paklu koji Ivana preživljava! Ona za SCANDAL! otrkiva sve detalje, kako se oseća, kakav je haos preživela u braku, sve o periodu od kada je ćerka odueta. Ivanina eskluzivna ispovest samo u novom broju SCANDAL!-a koji je u prodaji na svim kioscima! SCANDAL! već deceniju najtiražniji tabloid u regionu!

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin