Uroš Ćertić: Sindi je izuzetno posvećena i brižna majka

Uroš Ćertić: Sindi je izuzetno posvećena i brižna majka

Autor: | 16/06/2014

0

Uroš Ćertić, bivši dečko Ivane Stamenković, koja proživljava dramu jer joj je sud privremenom merom prošle nedelje oduzeo dete, kaže da je ona izuzetno dobra majka i da joj je učinjena ogromna nepravda kad je četvorogodišnja devojčica Petra poverena ocu na staranje.
- Ivana i ja smo bili u vezi posle koje smo ostali u jako dobrim odnosima, što znači da je izuzetno cenim i poštujem. Prošle su ljubavne emocije, ali smo bili i ostali drugari i uz nju sam u dobru i u zlu koje je trenutno snašlo dok se bori da svom detetu bude majka - kaže Uroš za Blic.
Kaskader objašnjava da je pevačici bivši suprug preko veze i korumpiranih organa uspeo da oduzme dete iako ona poseduje sve kvalitete dobrog roditelja.
- Ona je posvećena, brižna i jako dobra majka, drug i čovek, i grehota je šta joj čine. Ja sam odrastao sa samohranom majkom tako da cenim sve samohrane majke ovog sveta, jer znam koju golgotu prolaze - objašnjava kaskader.
On se osvrće na uvreženo mišljenje i generalni stav porodičnih terapeuta, za koje sud i veštaci u slučaju bivše članice grupe "Models", očigledno nisu marili.
- Slažem se sa 99 odsto planete da dete, a posebno žensko dete, treba da odrasta i provodi najviše vremena uz majku. Neka je na čast onima koji joj čine zlo i donose patnju - ističe Ćertić.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin