Ivana Stamenković Sindi: Nove optužbe na račun bivšeg supruga

Ivana Stamenković Sindi: Nove optužbe na račun bivšeg supruga

07/07/2014

0

Ivana Stamenković Sindi, koja je izgubila starateljstvo nad kćerkom Petrom, pošto je njen bivši suprug Nikola Pavlović izjavio da nije htela da se odazove psihijatrijskoj proceni i tek posle pretnje privođenja odazvala se veštačenju u ustanovi Laza Lazarević, pokazala izveštaj iz te ustanove u kojoj piše da oni nisu izdali nikakav nalog o njenom psihološkom stanju.
- Bivši suprug mi je smestio psihijatre po svom izboru. Sve se dešavalo kada sam izašla iz kuće Velikog brata i doktor me je pozvao na razgovor. Niko me nije posavetovao da se tako ne radi i da psihijatar ne može da me pozove telefonom. Sve to sam saznala na suđenju, kada su se u bolnici "Laza Lazarević" ogradili od njegovog mišljenja i rekli da je to njegovo privatno mišljenje, a da kao institucija oni ništa ne znaju o tome, niti su ga ovlastili da daje izveštaj o našem slučaju. Tada sam shvatila da sam ispala naivna, a on je, inače, u svom izveštaju napisao da je detetu bolje bilo sa ocem - rekla je Stamenkovičeva i dodala da je psihijatar s kojim sam razgovarala bio pod suspenzijom i da je njega Nikola Pavlović na privatnoj osnovi unajmio kako bi pogledao nju i njega.
- Kasnije sam saznala da je taj doktor bio pod suspenzijom sedam meseci zbog primanja mita. U izveštaju koji je predat sudu napisao je da smo zdravi i Nikola i ja, ali da je Petri najbolje da bude sa ocem - izjavila je Sindi.
Podsetimo, bivši suprug Ivane Stamenković u pismu koje je dostavio medijima izjavio da sud odredio komisiju sudskih veštaka psihijatrijske klinike "Laza Lazarević" da proceni sposobnost za staranje deteta.
- U toku razvoda sud je odredio komisiju sudskih veštaka psihijatrijske klinike "Laza Lazarević" da procene podobnost za staranje o našoj ćerki. Uredno sam se odazvao pozivu veštaka, što nije bio slučaj s mojom bivšom suprugom. Tek uz pretnju privođenja došlo je do njenog razgovora s veštacima. Oni su nedvosmisleno zaključili da starateljstvo treba dodeliti meni - naveo je Pavlović u pismu.

Izvor: Alo!

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin